Τρίτη 17 ΙΟΥ 2018 02:43
 • Ηρακλειο
  27°C
 • Χανια
  26°C
 • Ρεθυμνο
  27°C
 • Λασιθι
  27°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Τα καλλυντικά και οι τρίφτες... τους έβαλαν σε μπελάδες

Ηράκλειο: Τα καλλυντικά και οι τρίφτες... τους έβαλαν σε μπελάδες

λαϊκή αγορά

Συχνοί είναι οι έλεγχοι στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Πολλές φορές, βεβαιώνονται σοβαρές παραβάσεις ενώ άλλες φορές... όχι και τόσο.

Σήμερα, η Τουριστική Αστυνομία βεβαίωσε σε λαϊκή αγορά του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Θερίσου, δύο παραβάσεις από πλανόδιος πωλητές. 

Η πρώτη, αφορούσε σε μία 39χρονη Ελληνίδα η οποία είχε στήσει πάγκο και πουλούσε καλλυντικά και γενικότερα προϊόντα περιποίησης.

Η δεύτερη περίπτωση, είχε να κάνει με έναν 38χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές ο οποίος πουλούσε προϊόντα λαχανικών (τρίφτες και διάφορα άλλα).

Και οι δύο, όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο, πουλούσαν τα προϊόντα τους χωρίς την απαραίτητη άδεια πλανόδιου πωλητή. Συνελήφθησαν και στη συνέχεια τους επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο.

Διαβάστε επίσης. . .

Με Ομιλίες του διάσημου Καθηγητή Robert Roeder (Rockefeller University) ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου η 25η σειρά...
Ο Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα προς την Διοίκηση της Ιππικής Ακαδημίας Κρήτης για...
Δεν «βλέπει» πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν συζητά να...