Παρασκευή 24 ΜΑΪ 2019 05:57
 • Ηρακλειο
  19°C
 • Χανια
  20°C
 • Ρεθυμνο
  19°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Ψάχνουν παντού για τον 47χρονο Γιώργο

Ηράκλειο: Ψάχνουν παντού για τον 47χρονο Γιώργο

κατσαπρακάκης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 47χρονο Γιώργο Κατσαπρακάκη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες το πρωί από τα Πραιτώρια του Δήμου Αρχανών -  Αστερουσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των Αστυνομικών αλλά και τον Εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού έχουν επεκταθεί σε μεγάλη ακτίνα η οποία ξεκινάει από το Καστέλι και φτάνει έως και την Αγία Ειρήνη στα Σπήλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος πάσχει από άνοια και συχνά έβγαινε στην εξοχή καθώς του άρεσε να μαζεύει χόρτα. Την στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση του στις αστυνομικές αρχές φορούσε καφέ παπούτσια, σκούρο καφέ παντελόνι, σκούρο πουκάμισο και μια ζακέτα.

Όποιος εχει πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανεύρεση του  47χρονου μπορεί  να απευθύνεται στην Ελληνική Αστυνομία (το νούμερο 100), στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, την εθελοντική Ομάδα Φίλιος Ζευς και στο νούμερο 6977258981.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν και έναν 83χρονο άνδρα. Πρόκειται για τον Γιώργο Τριανταφύλλου ο οποίος χάθηκε την περασμένη Κυριακή από την περιοχή της Παντάνασσας όταν πήγαινε για το καφενείο όπου σύχναζε.

Διαβάστε επίσης. . .

Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης για το Ηράκλειο αυτή την τετραετία. Μίλησε μεταξύ άλλων για την αύξηση των...
Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην πλατεία Ελευθερίας μιλάει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενόψει των...
Δυο νέες σχολικές μονάδες, ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία του Δήμου Μινώα-Πεδιάδας Κρήτης, προωθεί η διοίκηση της...