Τετάρτη 16 ΙΑΝ 2019 21:20
 • Ηρακλειο
  7°C
 • Χανια
  5°C
 • Ρεθυμνο
  6°C
 • Λασιθι
  7°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Κλείνει η έξοδος και ανοίγει νέα ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Ηράκλειο: Κλείνει η έξοδος και ανοίγει νέα ταλαιπωρία για τους οδηγούς

ραμπες.jpg

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους χιλιάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Κοκκίνη Χάνι, αλλά και όλους όσους χρησιμοποιούν την έξοδο από το Βόρειο Οδικό Άξονα, στο ύψος της παραλίας του Αρίνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, έργα πραγματοποιούνται προκειμένου να κατασκευαστεί ο νέος κλάδος εξόδου από τον ΒΟΑΚ και γι’ αυτό το λόγο ο Οργανισμός ενημερώνει για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Κλείνει, λοιπόν, προσωρινά η έξοδος του Β.Ο.Α.Κ. προς Κοκκίνη Χάνι και συγκεκριμένα προς Γούβες.
Το σημείο που κλείνει αφορά το ρεύμα κυκλοφορίας από το Ηράκλειο προς τις Γούβες λόγω της κατασκευής νέου κλάδου εξόδου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω του ανισόπεδου Κόμβου Γουβών, ενώ τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός διαστήματος δύο μηνών.

Την ίδια στιγμή βέβαια η ανησυχία των κατοίκων είναι έκδηλη, καθώς φοβούνται πως το χρονοδιάγραμμα δε θα τηρηθεί, την ώρα που κάνουν λόγο για μια απόφαση, η οποία τους βάζει σε μια μεγάλη ταλαιπωρία.

Οι οδηγοί είναι αναγκασμένοι πλέον, είτε να οδηγούν ως τον κόμβο Γουβών και να επιστρέφουν έπειτα προς τα πίσω, προς την μεριά του Κοκκίνη Χάνι, είτε να διέρχονται από την παλιά εθνική οδό, από το Κακό Όρος.

Η πρότερη κακή εμπειρία με τις ράμπες της απέναντι πλευράς, που οδηγούσαν από του Κοκκίνη Χάνι στο ΒΟΑΚ προς το Ηράκλειο, τους έχει κάνει ιδιαίτερα προβληματισμένους.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ανδρέας Κριτσωτάκης

Διαβάστε επίσης. . .

Την ώρα που η Κρήτη βρίσκεται σε κλοιό κακοκαιρίας και επιχειρεί να περιορίσει τα προβλήματα, οι γονείς περιμένουν με αγωνία...
Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν στα Ανώγεια...
Ακόμα μια επιχείρηση απεγκλωβισμού από τα χιόνια , πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (16/1) με τους πυροσβέστες...