Κυριακή 17 ΦΕΒ 2019 08:00
 • Ηρακλειο
  10°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  10°C
 • Λασιθι
  10°C
Ekriti.gr Logo

Η επιστροφή στο λιμανάκι των Μαλίων... έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη

Η επιστροφή στο λιμανάκι των Μαλίων... έκρυβε μία δυσάρεστη έκπληξη

λιμενικο

Πάνω στους άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και του Β' Λιμενικού Τμήματος Χερσονήσου "έπεσε" χθες βράδυ μία παρέα ατόμων την ώρα που επέστρεφε με σκάφος στο λιμανάκι των Μαλίων. Οι Λιμενικοί είχαν πληροφορίες ότι η παρέα που αποτελούνταν από τέσσερα άτομα - τρεις άνδρες και μία γυναίκα - είχε βγει στα ανοιχτά των Μαλίων προκειμένου να ψαρέψει με μπουκάλες και ψαροντούφεκα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκάφος δεν εντοπίστηκαν αλιεύματα ωστόσο οι Λιμενικοί κατέσχεσαν τα εξαρτήματα (μπουκάλες, ψαροντούφεκα και άλλα). 

μπουκάλες - ψαροντούφεκα

μπουκάλες - ψαροντούφεκα, by gpapadakis

Αυτό που έκανε εντύπωση στις Λιμενικές Αρχές ήταν το γεγονός ότι για το συγκεκριμένο σκάφος είχε γίνει δήλωβση ακινησίας, με τον ιδιοκτήτη του και κυβερνήτη, να συλλαμβάνεται. Στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ κινήθηκαν και όλες οι  διαδικασίες για να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις. 

Ο εντοπισμός του σκάφους και των παράνομων αντικειμένων ήταν αποτέλεσμα συστηματικών ελέγχων τόσο από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου όσο και από το Β' Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου, οι οποίες υπηρεσίες συνεργάστηκαν και συνεργάζονται σε μόνιμη βάση. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Διαβάστε επίσης. . .

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί ...
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη μία τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός...