Κυριακή 24 ΜΑΡ 2019 07:27
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

Νέα Ζηλανδία: Δεν υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες

Νέα Ζηλανδία: Δεν υπάρχει Έλληνας ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες

νέα ζηλανδία

Σοκαρισμένος από την φονική επίθεση με τουλάχιστον 40 νεκρούς στο Κράισττσερτς της Νέας Ζηλανδίας, είναι ο Επίτιμος πρόξενος Ελλάδας στην πρωτεύουσα της χώρας Ουέλλινγκτον, Γιώργος Νεονάκης.

Μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, είπε πως «δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες». 
«Ίσως να είναι η πιο μαύρη ημέρα στην ιστορία της Νέας Ζηλανδίας», είπε σοκαρισμένος από την επίθεση και ανέφερε ότι όπως έχει παρακολουθήσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της χώρας του ο ένας από τους δράστες, τις προηγούμενες ημέρες είχε αναρτήσει βίντεο στο youtube, όπου είχε γνωστοποιήσει τις προθέσεις του. 

«Είναι ένας εφιάλτης. Η πρωθυπουργός είπε ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση. Τα είχε προετοιμάσει όλα. Δεν υπήρχαν τέτοια πράγματα στη Νέα Ζηλανδία, είναι πρωτάκουστα», είπε ο Γιώργος Νεονάκης.

Διαβάστε επίσης. . .

H ιστορία του Γιλ και της Τζούντι Γουέμπ θυμίζει κάτι από την ταινία ...
Ο σκύλος τρέχει κοντά στο τραυματισμένο αφεντικό του κλαίγοντας για να τον προστατέψει και δεν θέλει να τον αφήσει στιγμή. Ο...
Συναγερμός έχει σημάνει στην Disneyland στο Παρίσι καθώς εδώ και λίγη ώρα οι αρχές απέκλεισαν το θεματικό πάρκο και έδωσαν...