Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει η μητέρα της 3χρονης που φέρεται να κακοποιήθηκε τον πατέρα της

Image
ανήλικη
 clock 10:33 | 07/03/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως με πατέρα να κατηγορείται για γενετήσια πράξη στην 3χρονη κόρη του στην Λάρισα.

Συγκεκριμένα από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από ΜΚΟ «Χαμόγελο του παιδιού», ο δράστης εντός του αυτοκινήτου του μάρκας HONDA προέβη σε γενετήσια πράξη με την τρίχρονη κόρη του. Ο άνδρας κατηγορείται ότι έβαλε το χέρι της ανήλικης κόρη του επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωση του.

Η μητέρα της ανήλικης και πρώην συζύγου του, υπέβαλλε μήνυση διότι επέστρεψε την ανήλικη την 14:00 ώρα της 27-2-2024 αντί της 10:00 ώρα της 27-2-2024, ώρα που ορίζει η υπ’ αριθ. 2.494 πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Η μητέρα του 3χρονου παιδιού αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν λέγοντας μεταξύ άλλων πως «πρόλαβα το χειρότερο πριν αυτό συμβεί».

«Δεν θα ήθελα παρακαλώ να δοθεί έκταση περαιτέρω στο θέμα αυτό. Το κατάλαβα ευτυχώς γρήγορα και δεν έγινε κάτι χειρότερο. Από αυτά που μου είπε η μικρή μου που είναι προσωπικά και δεν μπορώ να τα πω, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά… Δεν τον έπιασα επ’ αυτοφώρω και η ιατροδικαστική εξέταση στο κορίτσι μου δεν έδειξε κάτι. Πρόλαβα το χειρότερο πριν συμβεί. Έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θέλω να πω ως μητέρα πάνω απ' όλα, να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας», τονίζει η μητέρα του παιδιού.

Να σημειώσουμε ότι το παιδί παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, ενώ ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Στόμιο Λάρισας στις 2 το μεσημέρι στις 27-12-2024, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, προσήχθη και με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κατερίνης. Η ανήλικη παθούσα εξετάσθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου η οποία διορίσθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 227 ΚΠΔ, για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Παράλληλα, παραγγέλθηκε διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης. Το αυτοκίνητο του δράστη, μεταφέρθηκε Υπηρεσία μας προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό από Υ.Ε.Ε.Β.Ε. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας υποστηρίζει ότι το παιδί είναι «δασκαλεμένο από τη μητέρα του». Μιλώντας στο MEGA και το LIVE News, ανέφερε ότι η καταγγελία ξεκίνησε όταν κάποιοι είδαν τον πατέρα σε έναν παιδότοπο να ξεντύνει το παιδί. «Πράγματι ξέντυνε το παιδί. Το παιδί είναι 3,5 ετών και φορά ακόμα πάνα. Ένας πατέρας για να το αλλάξει θα πρέπει να το ξεντύσει. Θεωρητικά μια συμπεριφορά τέτοια θα μπορούσε να θεωρηθεί περίεργη από κάποιον που δεν γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες».

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει ότι το παιδί έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, στην οποία ανέφερε ένα περιστατικό. «Η θέση του πατέρα είναι πως λόγω της έντονης δικαστικής διαμάχης που υπάρχει με τη μητέρα, μιλάμε για μια δύσκολη κατάσταση, ότι το παιδί είναι δασκαλεμένο, γι’ αυτό και ζήτησε να γίνει εξέταση για σωματικά υγρά, στο αυτοκίνητο, στα ρούχα του, στα ρούχα του παιδιού, στα μωρομάντηλα κλπ».

Ερωτώμενος σχετικά με τα στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκιση του πελάτη του, ο δικηγόρος, σημείωσε: «Είναι λογικό σε ένα τέτοιο αδίκημα, οι δικαστικές αρχές θα είναι πιο αυστηρές από ό,τι πρέπει. Επειδή υπήρχαν βίντεο που ευτυχώς για το παιδί δεν έδειξαν κάτι. Στην κατάθεση του παιδιού και στην ερώτηση για ποιο λόγο να πει το παιδί ψέματα, κρατήθηκε. Αν θέλετε θα μπορούσε η Δικαιοσύνη να περιμένει την παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να δούμε αν όντως αυτό που ισχυρίζεται ο πατέρας, ότι είναι καθοδηγούμενο, επιβεβαιώνεται.

Η θέση του πατέρα είναι ότι θέλει και επιμένει σε μια παιδοψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη».

 

Πληροφορίες από debater.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ιερή Κομπίνα»: Ο απατεώνας ιερέας που θα γινόταν... μητροπολίτης - Πώς εξαπατούσαν τα θύματα

Πατριός βίαζε την 25χρονη θετή κόρη του επί 11 χρόνια - Πώς την έσωσε ο σύντροφός της

Λέκκας: Πιθανός σεισμός άνω των 8 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis