Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατριός βίαζε την 25χρονη θετή κόρη του επί 11 χρόνια - Πώς την έσωσε ο σύντροφός της

Image
βιασμός
 clock 08:23 | 07/03/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 25χρονη στην Αίγινα, η οποία από το 2013, δηλαδή επί 11 ολόκληρα χρόνια είχε πέσει θύμα θώπευσης και βιασμού από τον 36χρονο πατριό της.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία έπειτα από καταγγελία του συντρόφου της 25χρονης. Η 25χρονη «έσπασε» τη σιωπή της και μετά από παρακίνηση του συντρόφου της και της Αστυνομίας αποφάσισε να μιλήσει προφορικά και να πει τα όσα υποστηρίζει ότι είχαν γίνει από την ηλικία που ήταν 14 ετών.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία της στις Αρχές, την θώπευε από το 2013 και μόλις ενηλικιώθηκε άρχισε να τη βιάζει. Συγκλονίζει η αποκάλυψη του κοριτσιού ότι την βιντεοσκοπούσε και την εκβίαζε με τις ασελγείς πράξεις να γίνονται επί επτά χρόνια και μάλιστα συχνά. Εκτός αυτών ο δράστης έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών κάτι που γνώριζε ήδη η μητέρα της.

Έτσι την Τρίτη 5 Μαρτίου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά σε συνεργασία με το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας με την παρουσία εισαγγελέα έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, συνέλαβαν τον 36χρονο και την 50χρονη μητέρα, ενώ εντόπισαν έπειτα από έρευνα ναρκωτικά, μεγάλο χρηματικό ποσό και όπλα.

Η 25χρονη με παρουσία πραγματογνώμα - ψυχολόγου επιβεβαίωσε τα όσα ζούσε ενώ μετέβη στην Αθήνα για να την δει ιατροδικαστής και κοινωνική λειτουργός.

Αυτοί είναι ο 36χρονος πατριός και η 50χρονη μητέρα

Ο 36χρονος δράστης παρουσίαζε μια εικόνα ευτυχισμένης οικογένειας στα κοινωνικά δίκτυα ενώ ήταν πάρα πολλές και συχνές οι αναρτήσεις με την 50χρονη.

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr η 50χρονη μητέρα, η οποία επίσης συνελήφθη, είχε χωρίσει όταν ακόμα οι δύο κόρες της ήταν στην εφηβεία. Η γυναίκα μετά τον χωρισμό της γνώρισε τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύντροφό της και συγκατοίκησαν από νωρίς ενώ δεν γνωρίζονταν ακόμα αρκετά καλά.

Image
Αίγινα βιασμός

 

Image
Αίγινα βιασμός

 

Φωτογραφίες από Newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παρασκήνιο της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Οδησσό και της συνάντησης με Ζελένσκι

Αρκτική: Σε λίγα χρόνια μπορεί να μένει χωρίς πάγο τα καλοκαίρια

Οι επιστήμονες απαντούν: Είναι διαφορετικός ο εγκέφαλος των ανδρών και των γυναικών;

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis