Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μηνύσεις από τους γονείς του 21χρονου φοιτητή - Ζητούν νέα νεκροψία

Φοιτητης Κάλυμνος
 clock 12:45 | 04/12/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσαν στη ΓΑΔΑ οι γονείς του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μία βδομάδα μετά την εξαφάνισή του στην Κάλυμνο, αμφισβητώντας το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αποδίδει τον θάνατο σε δυστύχημα.
Παράλληλα θα καταθέσουν νέα στοιχεία στις αρμόδιες αρχές, ώστε η υπόθεση να μην μπει στο αρχείο, ως δυστύχημα.
Η σορός του άτυχου φοιτητή βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα για να να εξεταστεί εκ νέου.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου πήγε στην Κάλυμνο για να δει τη μητέρα του, που είναι καθηγήτρια μόνιμα διορισμένη στο νησί. Είχε σκοπό να περάσει μαζί της το Σαββατοκύριακο και να επιστρέψει στην Αθήνα, που ζούσε και σπούδαζε. 
Το πρωί της Κυριακής, 19 Νοεμβρίου, ξεκίνησε να πάει βόλτα με το ποδήλατό του. «Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω», ήταν τα τελευταία του λόγια. Μετά από μερικές ώρες, που ο 21χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής, η μητέρα του ανησύχησε και έτρεξε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή του. 
Έξι μέρες μετά, ο επίλογος της ιστορίας ήταν τραγικός. Η σορός του βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα, γερμένη ελαφρά στο πλάι, ακριβώς κάτω από έναν αναρριχητικό βράχο, σε ένα σημείο που ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να έχουν εντοπίσει βοσκοί ή πεζοπόροι. 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis