Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψη του δολοφόνου

αστυνομια
 clock 23:45 | 28/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην πλήρη ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του 23χρονου έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι φαίνεται πως έφτασε η Ελληνική Αστυνομία.

Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο των βίντεο που είχαν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί, αλλά και τις καταθέσεις που έλαβαν, πλέον τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν τα στοιχεία που τους οδηγούν στον δολοφόνο και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Ωστόσο, ο δράστης παραμένει άφαντος παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. Ύστερα από πολύωρες έρευνες, οι αστυνομικοί εξέτασαν καρέ - καρέ όλα τα βίντεο που έδωσαν πολλά αξιοποιήσιμα στοιχεία για την επίλυση της υπόθεσης.

Δεν ήταν μέσα στο κέντρο το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα στοιχεία της Ασφάλειας οι αντεγκλήσεις ανάμεσα σε δυο παρέες που διασκέδαζαν στο κέντρο, έγιναν για ασήμαντη αφορμή, καθώς φαίνεται πως κάποια άτομα από τις δυο παρέες είχαν «προηγούμενα».

Βγήκαν έξω από το κατάστημα, έγινε συμπλοκή ανάμεσα σε 10 άτομα, και εκεί ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μια μαχαιριά στην καρωτίδα τον 23χρονο, ο οποίος δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Πιθανόν να ειδοποιήθηκε από φίλους του και να πήγε εκεί.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα ένα βίντεο που δείχνει τις κινήσεις των ατόμων που εμπλέκονται στο αιματηρό περιστατικό έξω από το νυχτερινό κέντρο στη λεωφόρο Κηφισίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει ο ANT1 καταγράφονται σκηνές έντασης έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, κόβοντας το νήμα της ζωής του.

 

Διαβάστε επίσης 

Πάτρα: Κρουασάν με γέμιση… χασίς προσπάθησαν να περάσουν οι συγγενείς των συλληφθέντων στα κρατητήρια

Δημογραφικό: 1.000.000 λιγότεροι Ελληνες έως το 2050 - "Αργοπεθαίνει" η περιφέρεια

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis