Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Πλακιάς: «Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά» - Η οργισμένη ανάρτηση

Image
Νίκος Πλακιάς
 clock 17:23 | 20/04/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Δείγμα ανθρώπινου υλικού στο ιδιωτικό οικόπεδο, έξω από τη Λάρισα, όπου μεταφέρθηκαν 500 κυβικά χώματος από τον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, εντοπίστηκε σύμφωνα με τον Νίκο Πλακιά.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, έγραψε για την εξέλιξη της υπόθεσης στο Χ, από το οποίο, όπως επισήμανε, θα απέχει για μερικές ημέρες. 

«Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο χειρότερος φόβος μας. Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο που γίνονται οι δειγματοληψίες Το οποίο έχει σταλεί για ταυτοποίηση DNA Οικογένειες θα περιμένουν πάλι πάνω από τα τηλέφωνα τους για να ακούσουν αν είναι από τον συγγενή τους. Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά».

»Τάφοι θα ανοίξουν για να τα εναποθέσουν μέσα. Τελετές πάλι Ο Γολγοθάς ατελείωτος πάλι και ξανά πάλι. Απορώ πώς κοιμούνται και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα όλοι οι υπαίτιοι αυτού του εγκλήματος! Αυτά τα σιχάματα που τα βρίζω εδώ και 14 μήνες ξανά και ξανά. Περιμένω και εσάς εδώ μέσα που πετάτε την βλακεία σας να απαντήσετε και τώρα στους γονείς ότι είναι αριστεροί ,ακροδεξιοί ,δεξιοί, αναρχικοί, ακροαριστεροί και ότι σας βολεύει ντροπή σας.  Μετά από αυτό θα μου επιτρέψετε να σας αφήσω για λίγο γιατί η κατάσταση και στις δικές μας οικογένειες δεν είναι και η καλύτερη. Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες», έγραψε. 

Προ ημερών, ο Νίκος Πλακιάς είχε μιλήσει για «ξε-μπάζωμα», επιχειρώντας να εξηγήσει ότι οι συγγενείς των θυμάτων υποστηρίζουν πως άμεσα, μετά το δυστύχημα, απομακρύνθηκαν από το σημείο χώματα, προτού να ερευνηθούν. Σήμερα, επανέρχεται αναφέροντας πως μέσα στα χώματα αυτά εντοπίστηκαν οστά, τα οποία αναμένεται να ταυτοποιηθούν μέσω DNA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέος δικαστικός χάρτης: Όλες οι αλλαγές που φέρνει - Μειώνονται οι χρόνοι εκδίκασης υποθέσεων

Κρήτη - τραγωδία: Έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Ηράκλειο: Κοιμήθηκαν σε εκκλησία μετά την επίθεση που δέχθηκαν από τον γιο τους

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis