Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένταλμα σύλληψης για τον 49χρονο που απήγαγε την κόρη του

Image
4χρονη
 clock 17:35 | 27/04/2017
writer icon newsroom ekriti.gr

Ένταλμα σύλληψης για τον Νορβηγό πατέρα της τετράχρονης Μαρί- Ελένης Γκρίμσρουντ, εξέδωσαν οι κυπριακές αρχές.  Πρόκειται για Νορβηγό πολίτη ηλικίας 49 ετών, ο οποίος έχε χωρίσει από την Ελληνοκύπρια μητέρα της μικρής. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη όλες οι διαδικασίες για έκδοση και διεθνούς εντάλματος σύλληψης εναντίον του Γκρίμσρουντ.

Παράλληλα, με οδηγίες του αρχηγού της Αστυνομίας λειτουργεί από το πρωί το Κέντρο Συντονισμού Καταστάσεων Κρίσεων στο Αρχηγείο της Δύναμης και ανάλογα κέντρα σε όλες τις επαρχίες. 

Η κυπριακή αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφία της τετράχρονης, την οποία ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook και ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Ο δικηγόρος του Γκρίμσρουντ, σύμφωνα με νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, δήλωσε ότι η μικρή βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της. Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα το μικρό παιδί έχει πέσει θύμα απαγωγής μέσα από το νηπιαγωγείο, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δύο κουκουλοφόροι άρπαξαν το κοριτσάκι μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο της μητέρας του. 

Επιβιβάστηκαν σε μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας Range Rover και εξαφανίστηκαν. Το κοριτσάκι, η Μαρί- Έλενα Γκρίμσρουντ, έχει ξανθά μακριά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε και άλλη απόπειρα απαγωγής του παιδιού από τον πατέρα του, νορβηγικής υπηκοότητας, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νορβηγός φέρεται να είχε καταστρώσει πλάνο απαγωγής της τετράχρονης, λίγο μετά τον χωρισμό του από την Κύπρια μητέρα, η οποία εξασφάλισε και την κηδεμονία του παιδιού.
iefimerida.gr

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis