Skip to main content
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Ασυδοσία τέλος στα Μάλια - Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν"

malia.jpg
 clock 11:07 | 21/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

"Η φετινή τουριστική σεζόν στα Μάλια θα είναι διαφορετική", διαβεβαιώνει σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη και στη Ρένα Σημειαντωνάκη, ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου Απόστολος Λουλουδάκης, ο οποίος εφανίστηκε αποφασισμένος να αλλάξει το προφίλ που παρουσιάζει η περιοχή, κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, παραδομένη στην παραβατικότητα και την ασυδοσία των νεαρών τουριστών, με την ανοχή των αρχών.

Σαφής ήταν η προειδοποίηση προς την ΕΛΑΣ η οποία όπως είπε ο κ. Λουλουδάκης "δεν θα περάσει καλά, αν δεν κάνει καλά τη δουλειά της", αλλά και προς τους επιχειρηματίες οι οποίοι "καλά θα κάνουν να συνετιστούν και να συμμορφωθούν στην εφαρμογή των νόμων".

Ο αντιδήμαρχος Χερσονήσου υπογράμισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη ρήξεων, προκειμένου τα Μάλια να ανακτήσουν την παλιά τους αίγλη, την ώρα που όπως είπε, ο τουρισμός 18-30, αποδεδειγμένα, μόνο οικονομικό όφελος δεν αφήνει στην περιοχή. 

"Τέλος η ασυδοσία, τέλος η ανοχή και η ασυλία", είπε ο κ. Λουλουδάκης, προαναγγέλλοντας αυστηρότητα στην εφαρμογή των νόμων, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί τους επόμενους μήνες, την ώρα που τα μεγάλα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής, ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πρώτους τουρίστες, στις 25 Μαρτίου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis