Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

2.000 αστυνομικοί στους δρόμους για την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα

Image
athina.jpg
 clock 09:38 | 10/01/2019
writer icon newsroom ekriti.gr

Δρακόντεια μέτρα έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία για την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα, η οποία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.
Οπως μεταδίδει το Real.gr, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, για την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας θα χρησιμοποιηθούν πάνω από 2.000 αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών, ενώ θα κλείνουν οι δρόμοι κατά τις μετακινήσεις της κ. Μέρκελ, αφού πρώτα θα ελέγχεται πολύ σχολαστικά κάθε διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσει.
Συγκεκριμένα δεν θα επιτρέπονται πορείες και συγκεντρώσεις στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την πλατεία Συντάγματος από τις 6 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι της Παρασκευής.
Αντίστοιχες απαγορεύσεις θα ισχύσουν και σε περιοχές όπως περιμετρικά του ξενοδοχείου που θα καταλύσει η κα Μέρκελ στα νότια προάστια, στα σημεία όπου θα επισκεφτεί σε Χαλάνδρι, Μαρούσι, Πειραιά, στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και κατά μήκος της διαδρομής από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας που θα ακολουθήσει η αυτοκινητοπομπή της κας Μέρκελ.
Κλειστοί σταθμοί του μετρό
Σήμερα στις 16:00 θα κλείσει ο σταθμός EYAΓΓEΛIΣMOΣ, ενώ στις 16:30 θα ακολουθήσουν οι σταθμοί KATEXAKH, MEΓAPO MOYΣIKHΣ και  ΣYNTAΓMA.
Αύριο (Παρασκευή), ο σταθμός ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.   
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis