Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Οριστικοποιήθηκε το μεγάλο φιλικό Ελλάδα-Ιταλία στις 7 Ιουνίου στο Παγκρήτιο στάδιο
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ
 clock 09:03 | 11/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει οριστικά την Ιταλία στο Παγκρήτιο, στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 7 Ιουνίου.

Η «γαλανόλευκη» είχε προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις για το φιλικό με τους Ιταλούς εφόσον εκείνοι έμεναν εκτός Μουντιάλ, κάτι που εν τέλει συνέβη, με τη «σκουάντρα ατζούρα» να το ανακοινώνει τη Μεγάλη Παρασκευή (10/04) μαζί με τον τεχνικό που θα κάτσει στον πάγκο της τόσο για το ματς με την Ελλάδα, όσο και για το άλλο φιλικό που θα δώσουν τέσσερις ημέρες νωρίτερα με το Λουξεμβούργο (03/06).

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Under-21 Σίλβιο Μπαλντίνι θα καθοδηγήσει την Ιταλία αναλαμβάνοντας ρόλο υπηρεσιακού μετά την αποχώρηση του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο 67χρονος είναι επικεφαλής της Under-21 από τον Ιούλιο του 2025, έχοντας προπονήσει στο παρελθόν ιταλικές ομάδες όπως οι Παλέρμο, Πάρμα και Έμπολι.

Ο εκλεκτός για τον πάγκο της Ιταλίας θα ανακοινωθεί μετά τις εκλογές στην Ομοσπονδία που έχουν προγραμματιστεί για τις 21 Ιουνίου, με τον Αντόνιο Κόντε να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νάπολι για ακόμη μία σεζόν.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis