Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φέτα σε φύλλο κρούστας με γλυκόξινη σάλτσα

Φέτα σε φύλλο κρούστας με γλυκόξινη σάλτσα
 clock 06:03 | 03/04/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 4 κομμάτια φέτα τετράγωνα
  • 2 μεγάλα φύλλα κρούστας
  • 1 κουτ. σούπας μαυροσίσαμο
  • ​1 κουτ. σούπας σουσάμι
  • ​1 φλιτζ. του καφέ μέλι
  • 1 κουτ. σούπας ξύδι
  • λάδι για τηγάνισμα

  • Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση.
  • Σε κάθε φύλλο βάζετε ένα κομμάτι φέτας.
  • Το τυλίγετε, το διπλώνετε και το τηγανίζετε σε ζεστό λάδι μέχρι το φύλλο να ροδίσει.
  • Σε ένα μπρικάκι βάζετε το μέλι και το ξύδι και τα βράζετε.
  • Σερβίρετε τα μπουρεκάκια φέτας στα πιάτα, τα περιχύνετε με τη ζεστή σάλτσα μελιού-ξυδιού και πασπαλίζετε με λίγο μαυροσίσαμο.
  • Η φέτα κρατάει ατόφια τη γεύση της, το φύλλο είναι τραγανό και η γλυκόξινη σάλτσα δένει άψογα το σύνολο.
  • Σερβίρεται σαν ορεκτικό.
google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis