Υλικά
- 4 κομμάτια φέτα τετράγωνα
- 2 μεγάλα φύλλα κρούστας
- 1 κουτ. σούπας μαυροσίσαμο
- 1 κουτ. σούπας σουσάμι
- 1 φλιτζ. του καφέ μέλι
- 1 κουτ. σούπας ξύδι
- λάδι για τηγάνισμα
- Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση.
- Σε κάθε φύλλο βάζετε ένα κομμάτι φέτας.
- Το τυλίγετε, το διπλώνετε και το τηγανίζετε σε ζεστό λάδι μέχρι το φύλλο να ροδίσει.
- Σε ένα μπρικάκι βάζετε το μέλι και το ξύδι και τα βράζετε.
- Σερβίρετε τα μπουρεκάκια φέτας στα πιάτα, τα περιχύνετε με τη ζεστή σάλτσα μελιού-ξυδιού και πασπαλίζετε με λίγο μαυροσίσαμο.
- Η φέτα κρατάει ατόφια τη γεύση της, το φύλλο είναι τραγανό και η γλυκόξινη σάλτσα δένει άψογα το σύνολο.
- Σερβίρεται σαν ορεκτικό.