Πολιτική

Γεννηματά: «Το απαράδεκτο σχέδιο του ασφαλιστικού πρέπει να αποσυρθεί»

Γεννηματά

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε το σχέδιο του ασφαλιστικού η Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντησή της με τα προεδρεία της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ, ζητώντας από την κυβέρνηση την άμεση απόσυρσή του.

«Το απαράδεκτο Σχέδιο για το Ασφαλιστικό πρέπει άμεσα να αποσυρθεί και να ξεκινήσει διάλογος με τους Κοινωνικούς φορείς. Με δεδομένη την αντίθεση μας στις άδικες και παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ και κόντρα στις απόψεις του κ. Σόϊμπλε το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας την απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, ανέφερε πως «άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλες τις ηλικίες γύρισαν χθες οριστικά την πλάτη στο λαϊκισμό, τα ψέματα και την ανικανότητα της κυβέρνησης».

«Φοβάμαι ότι με αυτή την αδύναμη Κυβέρνηση, που απομονώνεται κοινωνικά και πολιτικά, θα ξαναζήσουμε το ψυχόδραμα του καλοκαιριού του 2015.

Αλλά οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και δεν πρόκειται να συγκαλυφθούν...», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Πολιτική

ΚΙΝΑΛ για Νέα Σμύρνη: Η αστυνομική βία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις

ΚΙΝΑΛ

Για «εικόνες που σοκάρουν» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, σχετικά με το περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος πολιτών στη Νέα Σμύρνη.

«Η αστυνομική βία στη χώρα μας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις .Οι εικόνες της σημερινής επίθεσης της αστυνομίας κατά των νέων ανθρώπων στην Ν.Σμύρνη σοκάρουν. Δεν έτυχε ,είναι επιλογή της Κυβέρνησης και προσωπικά του κ Μητσοτακη .Όσο ο κόσμος τους γυρίζει την πλατη ,τόσο θα καταφεύγουν στην καταστολή».

Ειδήσεις σήμερα 

Γεννηματά: «Εμείς οι γυναίκες πρέπει να μπούμε μπροστά»

Νέα Σμύρνη: Χημικά στη συγκέντρωση κατοίκων μετά την ένταση με την αστυνομία

ΕΛ.ΑΣ. για Νέα Σμύρνη: "Η αστυνομία δέχθηκε απρόκλητη επίθεση" - Διατάχθηκε ΕΔΕ