Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουρούσης: «Να φέρουμε την Ελλάδα στα ημιτελικά»

Image
mpourousis.jpg
 clock 12:27 | 15/09/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιάννης Μπουρούσης σε συνέντευξη του στα ισπανικά ΜΜΕ ρωτήθηκε αν επιβεβαιώνει όσα είπε για «κλοπή» στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ του 2007 κόντρα στην Ισπανία και δεν αναίρεσε τίποτα, ωστόσο στάθηκε στη συνέχεια και στο αποψινό ματς κόντρα στους Ισπανούς.

«Δεν θα πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό. Ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχει σημασία πώς βλέπω εγώ αυτό το παιχνίδι, αλλά πώς το προσεγγίζει όλη η ομάδα. Είναι μια αναμέτρηση μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων, που είναι έτοιμες για να μονομαχήσουν και να νικήσουν», τόνισε ο σέντερ της Εθνικής και συνέχισε:

«Η Ισπανία δυσκολεύτηκε με την Πολωνία που είναι καλή ομάδα. Εμείς δεν θα έχουμε την προσοχή μας μόνο στον Πάου Γκασόλ, που είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά σε όλους τους παίκτες τους, γιατί έχουν πολύ ταλέντο. Είναι ασέβεια να μην αναφέρει κάποιος παίκτες όπως ο Μίροτιτς, ο Ρούντι ή τους άλλους συμπαίκτες μου στη Ρεάλ και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας», δήλωσε. 

Όσο για τι περιμένει ο ίδιος από τον εαυτό του: «Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερό μου παιχνίδι, αλλά δεν έχει σημασία τι θα κάνω εγώ. Αυτό που μετρά είναι η ομάδα, να νικήσουμε και να φέρουμε την Ελλάδα στα ημιτελικά». 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis