Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουρούσης: "Κερδίσαμε σε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα"

Image
mpoyroyshs.jpg
 clock 00:32 | 07/09/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Εθνικής κόντρα στην Κροατία ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης, όπως δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Πήραμε ένα παιχνίδι στη φάση των ομίλων ενώ ήμασταν στο μείον δέκα. Η άμυνα έδωσε τη νίκη. Για μας ήταν μονόδρομος γιατί θέλαμε να είμαστε όπως παλιά και καταφέραμε να πάρουμε το ματς. Δεν τα παρατήσαμε. Παίξαμε με δύναμη και κουράγιο και νικήσαμε την Κροατία στο σπίτι της. Είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά τίποτα παραπάνω. 

Φέτος ούτε σε φιλικό δεν βρεθήκαμε τόσο πίσω στο σκορ. Συγχαρητήρια στον Βασίλη (σ.σ Σπανούλη) που έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Δεν πειράζει που δεν μπήκαν κάποια σουτ από τους περιφερειακούς. Ας σουτάρουν κι ας μην μπαίνουν! Όπως είπε και ο κόουτς στα αποδυτήρια, το θέμα είναι να βγουν και κάποια στιγμή θα είναι εύστοχα! 

Κερδίσαμε σε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν χάναμε με δέκα και κάναμε μεγάλο καμ μπακ και νικήσαμε. Το έχουμε αποδείξει πολλά χρόνια τώρα. Φτιάχνουμε χαρακτήρα και αυτό το ματς ήταν ορόσημο για την πορεία της ομάδας. 

Χτίζουμε πάνω σε αυτήν τη νίκη. Το θέμα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί έρχονται δύσκολα ματς ειδικά στα χιαστί. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης, πήρε τα δύσκολα σουτ. Μπράβο του, το έχει ξανακάνει, δεν χρειάζεται να λέμε γι΄αυτό. 

Μαθαίνουμε να είμαστε χαλαροί και να ξέρουμε πως και να είμαστε πίσω στο σκορ, μπορούμε να νικάμε». 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis