Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Η πανσέληνος του Αυγούστου και πως μας επηρεάζει

Image
panselinos.jpg
 clock 10:07 | 28/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Πανσέληνος τον Αύγουστο 2015
Το πιο λαμπρό Φεγγάρι της χρονιάς, η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται το Σάββατο 29 του μήνα ώρα Ελλάδας 02: 35 στην 1η μοίρα του ζωδίου των Ιχθύων. 
Τι το καλύτερο λοιπόν από το να απολαύσεις το μαγευτικό Φεγγάρι του Αυγούστου, σε μία παραλία, κάνοντας όνειρα για το αύριο…  
Η Πανσέληνος του Αυγούστου
έχει ωροσκόπο στο ζώδιο του Τοξότη, ενώ ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου και η Σελήνη από το ζώδιο των Ιχθύων βρίσκονται στον 3ο και 9ο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου. Αυτοί οι αστρολογικοί δείκτες φανερώνουν ότι με την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο υπάρχουν σχέδια επέκτασης, ευκαιρίες για νέα πλάνα, ταξίδια , συναντήσεις και επικοινωνίες που ξυπνούν το κίνητρο για δράση!
Όλα τα ζώδια, θα αφεθούν στο συναίσθημα, θα ακολουθήσουν δυναμικά το μονοπάτι του συναισθήματα και θα κάνουν νέα όνειρα για το αύριο.   Ωστόσο, η Πανσέληνος αυτή κρύβει και παραπλανήσεις… Πολλά ζώδια μπορεί να κάνουν μεγαλεπήβολα σχέδια, χωρίς να σκεφτούν όλες τις παραμέτρους. Με ενθουσιασμό θα κάνουν «βουτιά» στα βαθιά και λίγο αργότερα θα ανακαλύψουν ότι η επιλογή τους είχε και κάτι το τολμηρό ή το ριψοκίνδυνο. 
Η σύνοδος που πραγματοποιεί την ημέρα της Πανσελήνου ο Ήλιος με τον Δία από το ζώδιο της Παρθένου, δείχνουν ότι το δύσκολο και το ανέφικτο μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όταν η τύχη σου χαμογελά!   Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, στον 8ο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου, προμηνύουν φλογερούς Αυγουστιάτικους έρωτες, μοιραία πάθη, αυξημένη λίμπιντο και δυνατές ερωτικές στιγμές, οι οποίες θα έχουν βάθος και ουσία!

Το μήνυμα λοιπόν που δίνει σε όλα τα ζώδια η Πανσέληνος του Αυγούστου είναι το εξής: 
Αφέσου λοιπόν στο όνειρο, κυνήγησε τις προσδοκίες σου, δες την ζωή δημιουργικά, κεφάτα και… δημιούργησε!
Κράτησε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου, ότι κάποιες επιλογές που θα γίνουν τώρα, μελλοντικά να κριθούν ως τολμηρές, δεν θα είναι όμως καταστροφικές.  

Ποια ζώδια ευνοούνται με την Πανσέληνο του Αυγούστου;
Ξεκάθαρη εύνοια δέχονται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν την 1η ημέρα του ζωδίου τους. Πολύ θετικές εξελίξεις μπορούν να προσμένουν και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν την τελευταία ημέρα του ζωδίου τους.  

Ποια ζώδια θα βρεθούν σε συναισθηματικό αναβρασμό;
Μία Πανσέληνος φουντώνει τα συναισθήματα και κάνει την ψυχολογία να διακρίνεται από κυκλοθυμία.
Η Πανσέληνος του Αυγούστου, θα πιέσει συναισθηματικά, αλλά θα δικαιώσει εντέλει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού(Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του α’ δεκαημέρου.
Τα παραπάνω ζώδια θα βρεθούν στο σταυροδρόμι μίας σημαντικής απόφασης. Θα καταλάβουν ότι για να πετύχουν ένα όνειρο ζωής θα πρέπει να κάνουν μία θυσία. Η θυσία αυτή όμως, θα τους βγει σε καλό!  

Ποιοι αναμένεται να ζήσουν έναν φλογερό Αυγουστιάτικο έρωτα;
Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο (+/- 5 ημέρες) τα ερωτικά πάθη θα φουντώσουν κυρίως για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρου.

myastro.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis