Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η UEFA όρισε τον Ζωγράφο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών 2017

Image
zografos.jpg
 clock 13:19 | 24/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Στο παιχνίδι Καζαχστάν-Νορβηγία της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2017 που θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου όρισε η UEFA τον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Όπως ενημέρωσε την Δευτέρα (24/8) η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία την ΕΠΟ, ο πρώην αρχιδιαιτητής, ο οποίος είχε παραιτηθεί τον Μάιο μετά τις συνομιλίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, θα είναι παρατηρητής σε ακόμα ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Παράλληλα, ανάλογα καθήκοντα θα έχουν και η Ελένη Κυρίου αλλά και η Αντωνία Κόκοτου.

Ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για τους παρακάτω ορισμούς παρατηρητών και παρατηρητριών της σε αγώνες Εθνικών Ομάδων.

-Η Ελένη Κυρίου ορίστηκε παρατηρήτρια διαιτησίας αγώνων του 3ου προκριματικού ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων, το τουρνουά του οποίου θα διεξαχθεί στην Ουαλία από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

-Η Αντωνία Κόκοτου ορίστηκε παρατηρήτρια διαιτησίας αγώνων του ΄11ου προκριματικού ομίλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων, το τουρνουά του οποίου θα διεξαχθεί στην Αυστρία από τις 15 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

-Ο Χριστόφορος Ζωγράφος ορίστηκε παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Καζαχστάν-Νορβηγία, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών 2017, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Αστάνα του Καζαχστάν στις 22 Σεπτεμβρίου 2015.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis