Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρίντεζης: «Να αρχίσουμε να δείχνουμε πράγματα»

Image
printezhs.jpg
 clock 13:50 | 20/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Με 14 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του πανέτοιμου πλέον Βασίλη Σπανούλη, «πέταξε» η Εθνική το μεσημέρι για την Αλεξανδρούπολη κι από εκεί θα μεταβεί στην Ξάνθη, όπου το προσεχές τριήμερο θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία (21/8), Βοσνία (22/8) και Ρωσία (23/8) σε φιλικά. 

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε δηλώσεις του τόνισε πως ήρθε η ώρα για την ελληνική ομάδα να αρχίσει να δείχνει  στο παρκέ αυτά που δουλεύει στις προπονήσεις.
Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώσαμε έναν κύκλο της προετοιμασίας στον οποίο δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στη φυσική κατάσταση και πλέον από τα ματς της Ξάνθης θα πρέπει να αρχίσουμε να δείχνουμε πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι», δήλωσε λίγο πριν την απογείωση της ελληνικής ομάδας ο φόργουορντ του Ολυμπιακού. 

«Οι προπονητές εντόπισαν κι από τα πρώτα φιλικά, έστω κι αν ήταν περισσότερο προπονητικού χαρακτήρα, κάποια σημεία στα οποία επιμείναμε και δουλέψαμε περισσότερο. Τώρα, που όλοι νιώθουμε και λιγότερο “σφιγμένοι” από τις δυνατές προπονήσεις των πρώτων ημερών, θα πρέπει να αρχίσουμε να τα εμφανίζουμε με μεγαλύτερη συνέπεια, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προχωράμε ένα βήμα κάθε φορά και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στην Ξάνθη στοιχεία από την αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας και τη φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι μας».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis