Skip to main content
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το mail του Μάρδα που άναψε φωτιές στο κάμπινγκ της Χαλκιδικής

Image
freecamp2010-600_133618_15d444.jpg
 clock 11:34 | 16/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Με ένα mail άναψε "φωτιές" ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Δημήτρης Μάρδας: Έστειλε πρόσκληση σε φίλους και συγγενείς, να έρθουν στο κτήμα του που απέχει μια ανάσα μόνο από την παραλία Καβουρότρυπες, την επονομαζόμενη και Χαβάη της Χαλκιδικής. 

Το mail του υπουργού αφορούσε το περασμένο Σαββατοκύριακο και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Προσκαλείστε στο πευκόφυτο ξενοδοχείο μου των 1.000 αστέρων, στη Σάρτη της Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο (8/8...) με αναχώρηση για Αθήνα όποτε θέλετε εσείς. Εμείς επιστρέφουμε Δευτέρα...», ενώ συνέχιζε με συμβουλές για τον απαραίτητο εξοπλισμό: «Αντίσκηνο και sleeping bag. Για του επιθυμούντες περισσότερες ανέσεις, σεντόνι, μαξιλάρι και λεπτό υπόστρωμα». Εσπευδε επίσης να ενημερώσει ότι «δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε Internet, λειτουργούν όμως τα κινητά» και συνέχιζε: «Η θάλασσα απέχει 400 μέτρα από τον χώρο της κατασκήνωσης και όποιο άτομο θέλει κάνει ωραίο περπάτημα στο βουνό , σε μονοπάτι που καταλήγει σε ένα βυζαντινό κτίριο. Η περιοχή ονομάζεται Καβουρότρυπες και απέχει 6 χιλιόμετρα από τη Σάρτη».

Οπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μαζί με συγγενείς του είναι ιδιοκτήτες ενός πευκόφυτου δασικού κτήματος περίπου 30 στρεμμάτων -αποτελεί τμήμα ενός συνολικότερου δασοκτήματος 3.000 στρεμμάτων- σε μια απόσταση περίπου 400 μέτρων από τη θάλασσα στις Καβουρότρυπες, προς την πλευρά του βουνού.

Ενα σημείο του mail ήταν αρκετό για να ανάψει... φωτιές και να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του συλλόγου ιδιοκτητών κάμπινγκ. Ο Δημήτρης Μάρδας έγραφε ότι το κτήμα του απέχει περί τα 400 μέτρα από τη θάλασσα που, «...έχει το μπλε σμαραγδί χρώμα και ακούγεται το βράδυ στον χώρο της κατασκήνωσης...», προκάλεσε... παρεξηγήσεις, καθώς κάποιοι θεώρησαν ότι ο υπουργός κάλεσε τους φίλους του για να κατασκηνώσουν δίπλα σε εκείνους που έχουν καταλάβει τις ακτές στις Καβουρότρυπες, κάνοντας παράνομα, ελεύθερο κάμπινγκ.

Τα συγχαρητήρια στον... υπουργο!

«Συγχαρητήρια στον υπουργό, είναι η λύση για να ξεπεράσουμε την κρίση!!! Προφανώς ο συγκεκριμένος υπουργός γεννήθηκε σε υπαίθριο μαντρί και θέλει να αποκαταστήσει και τους συντρόφους του!!! Να τους χαιρόμαστε και να τους σταυρώσουμε πάλι!!!», ανέφερε σε μια παρέμβαση ο πρόεδρος της Ενωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής, Αντώνης Δεληδημητρίου.Ο ίδιος δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για τον Θεσσαλονικιό υπουργό, αφού στη σχετική πρόσκληση που είδε το φως της δημοσιότητας δεν αναφερόταν το όνομα του Δημήτρη Μάρδα, ενώ ο τρόπος που μεταδόθηκε έδινε την εντύπωση ότι ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ έφερνε τους φίλους του για να στήσουν σκηνές στις Καβουρότρυπες.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis