Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύγισε στο τέλος ο Παναθηναϊκός, 3-0 από Ρεάλ Σοσιεδάδ

Image
pao.jpg
 clock 08:47 | 13/08/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός στον φιλικό αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Ισπανία. Οι «πράσινοι» παρά το πολύ καλό πρόσωπο που έδειξαν έως το 80ο λεπτό, δέχθηκαν τρία γκολ στο τελευταίο 8λεπτο του αγώνα, αδικώντας ουσιαστικά τους εαυτούς τους.

Συγκεκριμένα, η ισπανική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 82', όταν στη μοναδική φάση που η άμυνα του «τριφυλλιού» δεν λειτούργησε σωστά, ο Αγκιρέτσε βρήκε τον τρόπο να γυρίσει στην «καρδιά» της μικρής περιοχής κι ο Μπρούμα με πλασέ έκανε το 1-0. 

Στο 87΄με φάουλ του Κανάλες ήρθε το 2-0 κι ένα λεπτό μετά, από την ασυνεννοησία ανάμεσα στον Ταυλαρίδη και στον Γιαννακόπουλο, ο Αγκιρέτσε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημά του. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά τους Βάσκους για να μην τους επιτρέψουν να κάνουν παιχνίδι, παρ΄ όλα αυτά η ομάδα του Μόιες ήταν αυτή που απείλησε στο 12΄με την κεφαλιά του Ινίγο να περνάει λίγο άουτ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 20΄για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, μετά το άψογο 1-2 που έπαιξαν Νίνης και Μπεργκ, με τον Σουηδό να αστοχεί απέναντι από τον Ρούγι. Η «απάντηση» των Βάσκων ήρθε στο 30΄. 

Από στημένη φάση, ο Μάρκελ έκανε δυνατό σουτ, ο Στιλ απόκρουσε προσωρινά και στο «ριμπάουντ» ο Ζόνατας έπιασε νέο σουτ από πολύ κοντά με τον Αγγλο να κάνει νέα σπουδαία επέμβαση.

Με επτά αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός και στα πρώτα 10 λεπτά οι «πράσινοι» έφτασαν δύο φορές κοντά στην επιτυχία. Αρχικά με τον Καρέλη να αστοχεί από κοντά και στο 53΄το πλασέ του Πέτριτς από το ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Αναστασίου η ελληνική ομάδα διατήρησε την καλή εικόνα που είχε από το ξεκίνημα του ματς και δεν κινδύνευσε από τους γηπεδούχους μέχρι το πρώτο γκολ που δέχθηκε.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (Μόιες): Ρούγι, Μπεργκάρα (66΄ Πάρντο), Ινίγο, Γκρανέρο, Θουρουτούθα (66΄ Κανάλες), Κάστρο, Ζόνατας (46΄ Αγκιρέτσε), Ντ. Ρέγες, Ντε Λα Μπέγια, Αριτς, Κοντσία (66΄ Έκτορ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αναστασίου): Στιλ (76΄ Γιαννακόπουλος), Χουχούμης (46΄ Σάντσεθ), Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (62΄ Δώνης), Βέμερ (46΄ Μαρινάκης), Πράνιτς (46΄ Νάνο), Ζέκα (76΄ Αγγελόπουλος), Ατζαγκούν (46΄ Λουντ), Νίνης (46΄ Κλωναρίδης), Καλτσάς (46΄ Πέτριτς), Μπεργκ (46΄ Καρέλης).
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis