Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι αποκαλύπτει για σας το σχήμα των χειλιών σας

Image
ti_apokalyptei_gia_sas_to_shima_ton_heilion_sas.jpg
 clock 13:05 | 28/07/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι λένε τα χείλη σας για σας;
Ψυχολόγοι βρήκαν μια σύνδεση μεταξύ του χαρακτήρα μας και το σχήμα των χειλιών μας.

Μικρό στόμα

Τα άτομα με μικρό στόμα είναι γενναιόδωροι και πολύ εγκάρδιοι. Αν τα χείλη είναι υπό τη μορφή ενός κουμπιού, το άτομο αυτό ενδιαφέρεται για το περιβάλλον, θέλει να εξερευνήσει, και είναι επαναστάτης.

Μεγάλο Στόμα

Μια φιλόδοξη φύση  είναι κρυμμένη πίσω από ένα μεγάλο στόμα. Αυτές οι γυναίκες αγαπούν να διοικούν. Οι άνθρωποι με πλατύ χαμόγελο περιβάλλονται από πολλά άτομα στην καθημερινότητά τους και έχουν πολλούς φίλους με διαφορετικά συμφέροντα. Είναι πολύ επιτυχημένα άτομα, ταλαντούχα, και τελειομανείς.

Γεμάτα Χείλη

Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες με γεμάτα χείλη φαίνονται πολύ σέξι, είναι άπληστες, και συχνά συναισθηματικά ανώριμες. Ωστόσο, μπορείτε να τις εμπιστευτείτε χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Λεπτά Χείλη

Τα λεπτά χείλη αποκαλύπτουν αβεβαιότητα, και μερικές φορές είναι άνθρωποι με συμπλέγματα κατωτερότητας. Αλλά αυτές οι γυναίκες έχουν καλό χαρακτήρα και είναι πρακτικές.

Χείλη Καρδιά

Οι γυναίκες με χείλη σε σχήμα καρδιάς είναι ανεξάρτητες, σαγηνευτικές και εκφραστικές. Δεν φοβούνται τίποτα και είναι ηδονιστές.

Χείλη σε σχήμα τόξου
Αυτές οι γυναίκες δεν επιθυμούν να μοιραστούν την ιδιωτική τους ζωή. Είναι μυστηριώδης, πολύ επιλεκτικές και εγωκεντρικές.

Εσείς δεν βρήκατε τον εαυτό σας σε αυτές τις περιγραφές. Μην ανησυχείτε, η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι ότι το ένα χείλος να είναι πιο έντονο από ό, τι το άλλο.
Αν είναι το άνω χείλος, αυτό δείχνει ότι το κύριο χαρακτηριστικό σας είναι η παρορμητικότητα, ενώ οι άνθρωποι με έντονο κάτω χείλος είναι πονηροί.

tophealthylife.com

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis