Skip to main content
ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό σε κινηματογράφο στη Λουιζιάνα από πυρά αγνώστου

Image
λουιζιανα
 clock 09:12 | 24/07/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός νέου περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε κινηματογράφο της πόλης Λαφαγιέτ στη νοτιοδυτική Λουιζιάνα.
Όπως ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή, ένας 58χρονος, άνοιξε πυρ στον κινηματογράφο που ήταν κατάμεστος από κόσμο, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους επτά, ενώ στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 19:00 (τοπική ώρα) στη διάρκεια προβολής της ταινίας «Train Wreck» και ξύπνησε μνήμες από το μακελειό που είχε συμβεί πριν από τρία χρόνια σε κινηματογράφο του Ντένβερ, στο Κολοράντο, όπου είχαν χάσει τη ζωή τους 12 άτομα.
Οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη, αλλά δεν δίνουν το όνομά του στη δημοσιότητα ακόμη, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.
Μία αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Advertiser ότι ο ένοπλος ήταν ένας λευκός άνδρας, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος μέσα στην αίθουσα και άρχισε να πυροβολεί. «Δεν είπε τίποτα. Ούτε άκουσα κανέναν να φωνάζει», ανέφερε.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis