Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Παρέμβαση στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου από τη Λαϊκή Στάση Πληρωμών

Image
vlcsnap-2014-12-10-19h08m42s173.png
 clock 19:32 | 23/07/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών ήταν παρούσα στον χώρο του ειρηνοδικείου μαζί με μέλη του κινήματος ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, την Τετάρτη 22 Ιουλίου, οι οποίοι συμμετείχαν σε συνέλευση που διεξήχθη αργότερα μαζί με πολίτες από το Σύλλογο Αλληλεγγύης Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ). Συζητήθηκε η Τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας , οι επιπτώσεις αυτής στους δανειολήπτες και πάρθηκαν αποφάσεις για περαιτέρω κινητοποιήσεις σε παγκρήτιο επίπεδο.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών καταδικάζει την υπερψήφιση του νέου κώδικα Πολιτικής Δικονομίας από την παρούσα βουλή,η οποία «νομοθετεί» χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση και κατα παρέκκλιση του Συντάγματος.Ο νόμος αυτός,όπως και στο σύνολο τους τα μνημόνια,αποτελούν ευθεία παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και κατ'επέκτασιν του διεθνούς δικαίου.

Η ΛΣΠ καλεί τον λαό στις επάλξεις,οι νόμοι αυτοί δεν πρέπει να εφαρμοστούν από κανέναν Έλληνα και καμία Ελληνίδα,στην πράξη.

Τονίζουμε δε ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα μας και από την στιγμή της επανέναρξης των πλειστηριασμών,θα είμαστε εκεί για να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια υφαρπαγή της περιουσίας των πολιτών».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis