Skip to main content
ΕΛΛΑΔΑ

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ζητάει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Image
γεννηματα
 clock 19:28 | 20/07/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Να σταματήσει να καλλιεργεί κλίμα πρόωρων εκλογών καλεί τον Πρωθυπουργό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μέσω γραπτής παρέμβασής της στις πολιτικές εξελίξεις.
Σύμφωνα με την ίδια, η κυβέρνηση, τόσο με τον ανασχηματισμό όσο και με τη φιλολογία περί πραξικοπήματος, αποδεικνύεται ανίκανη, αδύναμη και ανήμπορη να κυβερνήσεις.
Παράλληλα, η κ. Γεννηματά καταγγέλλει ότι τα κυβερνητικά στελέχη θέτουν το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό, επιχειρώντας να διχάσουν τον λαό.
Η κυβέρνηση, συνεχίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αδυνατεί να διαπραγματευτεί σοβαρά, εμμένοντας στην άρνηση μείωσης των δαπανών του κράτους. «Αποδέχεται ρυθμίσεις, που δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στους αγρότες, στους συνταξιούχους, στους επαγγελματίες, στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στους ανέργους» συμπληρώνει.
Εξαπολύοντας επίθεση και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, η κ. Γεννηματά υπερθεματίζει ότι δεν είναι δυνατόν να σιωπά και να μην παρεμβαίνει στη θολή κατάσταση της εκλογολογίας, που εγκυμονεί νέα αδιέξοδα και κινδύνους.
Ο γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος για μια συνεννόηση και συνεργασία για την κατοχύρωση του ιστορικού κεκτημένου της Ελλάδας μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη και μέσα στη Ζώνη του Ευρώ είναι ζωτικής σημασίας, προσθέτει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Η συζήτηση αυτή, καταλήγει, πρέπει να γίνει σε ένα νέο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ταχύτερο δυνατόν.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis