Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Τραγικό τέλος είχε η βόλτα με τη μηχανή για έναν νέο άνθρωπο

Image
asthenoforo-ekab.jpg
 clock 05:31 | 19/07/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Δίχως τέλος τα θανατηφόρα τροχαία στην Κρήτη, με την άσφαλτο του νησιού να βάφεται συνεχώς με αίμα. Μετά τους ηλικιωμένους που τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν το όχημά τους εμβολίστηκε από διερχόμενη νταλίκα στον ΒΟΑΚ στο ύψος των Λιμνών, ένας ακόμη άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή Κουτσουνάρι Ιεράπετρας λίγο πριν τις 12 το βράδυ του Σαββάτου όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ένας 39χρονος άνδρας, ξέφυγε από την πορεία της πάνω σε στροφή με αποτέλεσμα να εκτραπεί.

Ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών που έφτασαν στο σημείο να τον κρατήσουν στη ζωή. Κι όλα αυτά ένα χιλιόμετρο περίπου από το νοσοκομείο της Ιεράπετρας!
Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα, από την αρχή του έτους, ο αριθμός των νεκρών στο Νομό Λασιθίου φτάνει τους 9, ενώ αντίστοιχα πέρσι την ίδια περίοδο, δεν είχε σημειωθεί κανένα τροχαίο δυστύχημα.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης
 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis