Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Το Αλάγνι τιμά τον Βασίλη Σκουλά

Image
βασίλης σκουλάς
 clock 09:42 | 29/06/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλαγνίου, η «Αλαγονία», οργανώνει την 1η Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 8.30 το βράδυ, τιμητική εκδήλωση για την πολυετή προσφορά, στη μουσική, το τραγούδι και την παράδοση της Κρήτης, του Βασίλη Σκουλά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του δημοτικού σχολείου Αλαγνίου, που μπορεί πλέον να μην γεμίζει από τις χαρούμενες φωνές μαθητών, καθώς έπαψε να λειτουργεί, αλλά φιλοξενεί με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια τις πολιτιστικές ανησυχίες των κατοίκων του .

Ο αναπληρωτής καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πολιτισμού, του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννης Ζαιμάκης θα παρουσιάσει την μουσική διαδρομή του τιμώμενου καλλιτέχνη αναπτύσσοντας εισήγηση με τίτλο: Παράδοση και νεωτερικότητα στο έργο του Βασίλη Σκουλά.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Ψιλάκης και ο παραγωγός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών Γιώργος Βιτώρος.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα απολαύσουν μουσική και τραγούδι από το Βασίλη Σκουλά αλλά και από τη νέα και ελπιδοφόρα γενιά μουσικών του χωριού. Ειδικότερα θα παίξουν οι: Νίκος Γερακάκης (λαούτο), Χρήστος Ζηδιανάκης (λαούτο, μαντολίνο), Κωστής Μαθιανάκης (λαούτο), Μιχάλης Μπελιβάνης (λύρα), Σταύρος Ψυλλάκης

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis