Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Σοκ στη Σητεία: Γυναίκα σκότωσε το σύζυγο της με μπαλτά!

Image
Σητεια φονικο
 clock 14:20 | 14/06/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Σητείας από το φονικό που έγινε νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν μία 69χρονη γυναίκα κρατώντας έναν μπαλτά σκότωσε τον σύζυγο της ηλικίας 79 ετών. 
Το φονικό σημειώθηκε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στις Ξεροκαμάρες Σητείας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι λόγοι που οδήγησαν τη γυναίκα στην πράξη αυτή είναι τα σοβαρά ενδοοικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Η γυναίκα παραδόθηκε στην αστυνομία περιγράφοντας την κατάσταση, με την αστυνομία να διερευνά την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι ζούσε μόνο του, με το θύμα να φέρει τραύματα στο κεφάλι και χέρια.

Το αστυνομικό δελτίο για την υπόθεση:

Συνελήφθη, σήμερα (14.06.2015) το πρωί, στο Δήμο Σητείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, 69χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 76χρονου ημεδαπού.
 
Ειδικότερα, χθες (13.06.2015) το βράδυ, μετά από διαπληκτισμό που είχαν η 69χρονη με τον 76χρονο λόγω οικογενειακών διαφορών, η 69χρονη με τη χρήση μπαλτά τραυμάτισε θανάσιμα τον 76χρονο στο κεφάλι και τα χέρια.
 
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία  που διέμενε η 69χρονη με τον 76χρονο, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο μπαλτάς που χρησιμοποίησε.
 
Η αστυνομική προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
 
Η αστυνομική προανάκριση, διενεργείται  από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis