Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Στην έκθεση "Κρήτη, η μεγάλη συνάντηση" ο Δήμος Μαλεβιζίου

Image
dimosmeleviziou.jpg
 clock 14:30 | 01/05/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην έκθεση «Κρήτη: Η  Μεγάλη Συνάντηση» που άνοιξε σήμερα τις πύλες της,  στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας- ΣΕΦ, στο Νέο Φάληρο, βρίσκεται και η αποστολή του Δήμου Μαλεβιζίου, με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου - Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ και την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Μαλεβιζίου.
Η αποστολή του Δήμου Μαλεβιζίου,  συμμετέχει με χαρά σε αυτό το  σπουδαίο γεγονός που θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Μαϊου για να αναδείξει τον πολιτισμό, τα κρητικά τοπικά προιόντα και τους τουριστικούς προορισμούς του τόπου, στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.
Παρών στην αποστολή του Δήμου δίνουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τοµείς της παραγωγικής διαδικασίας, από εμπόρους  κρητικών παραδοσιακών προϊόντων,  τυποποιητές, χειροτέχνες, εταιρείες από τον ευρύτερο τοµέα του τουρισµού μέχρι και επιχειρήσεις που ασχολούνται µε τη γεωργική παραγωγή.

dimosmaleviziou.jpg

dimosmaleviziou.jpg, by gpapadakis

Στόχος της ομάδας του Δήμου και του ΔΟΠΠΑΜ είναι να γίνει γνωστός ο εσωτερικός τουρισμός στο κοινό της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας, να τοποθετηθούν τα τοπικά κρητικά προϊόντα σε περισσότερα σηµεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να έρθουν σε επαφή οι ντόπιοι παραγωγοί και µεταποιητές µε τα δίκτυα διανοµής που βρίσκονται εγκατεστηµένα στην περιοχή της Αττικής, συνάπτοντας νέες συνεργασίες που θα δώσουν ώθηση στην τοπική οικονοµία και παραγωγή, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν οι καταναλωτές της Αττικής τα Μαλεβιζιώτικα προϊόντα και να αναδειχθεί η δυναµική τους και να προωθηθεί το σύγχρονο πρόσωπο του Δήμου γνωστοποιώντας στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης, τις εξαιρετικές ξενοδοχειακές και τουριστικές υποδοµές,  που διαθέτει 12 µήνες το χρόνο.
Συνδιοργανωτής σε αυτή τη µεγάλη έκθεση είναι η Περιφέρεια Κρήτης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος μαζί με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη θα πραγματοποιήσουν τα εγκαίνεια της έκθεσης, σήμερα στις 19.00 μ.μ. 
Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια των δυο διοργανώσεων, της 1ης Παγκρήτιας έκθεσης “ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση” που έγινε στο στάδιο TAEKWONDO στις 24 - 27 Μαΐου 2013 και της 2ης που έγινε στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του ∆ήµου Αθηναίων στις 28 - 31 Μαρτίου 2014.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis