Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Τον δρόμο για την φυλακή πήραν άλλοι τρεις της σπείρας των "8"

Image
fylaki.jpg
 clock 17:23 | 11/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν  τρία άτομα  από τα 5 που απολογήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια Ηρακλείου για εμπλοκή στην υπόθεση της  σπείρας των "8" που εξαρθρώθηκε την Μ. Τρίτη (7/4), έπειτα από αστυνομική επιχείρηση.

Πρόκειται για τους τρεις άνδρες (ένας 32χρονος από το Μελιδοχώρι, ένας 41χρονος από το Τσιφούτ Καστέλλι και ένας 44χρονος από τη Γαλιά), οι οποίοι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, απαρτίζουν τον «σκληρό πυρήνα» της σπείρας, καθώς και δύο ακόμη άτομα:

Ελεύθεροι (με περιοριστικούς όρους) αφέθησαν για απλή συνέργεια στη διακεκριμένη περίπτωση κλοπών αφέθηκαν οι "2" συνεργοί τους, ο 38χρονος αδερφός του 32χρονου από το Μελιδοχώρι και ο 45χρονος από τη Γέργερη.

Στον 38χρονο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 6.500 ευρώ  και στον 45χρονο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 8.000 ευρώ, με ταυτόχρονη απαγόρευση της εξόδου τους από την χώρα και εμφάνιση μία φορά τον μήνα στο Α.Τ της περιοχής τους

Υπενθυμίζεται ότι τη Μ. Πέμπτη (9/4) αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους άλλοι  τρεις κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση και οι οποίοι διώκονται για πλημμεληματικές πράξεις.

Ειδικότερα, στον 39χρονο Ηρακλειώτη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα, ενώ όσον αφορά στον 52χρονο από τη Γαλιά και τον 28χρονο γιο του, τους επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 5000 ευρώ στον καθένα, εμφάνιση στο Α.Τ. της περιοχής τους μια φορά το μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis