Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου διαψεύδει τον Διοικητή του ΙΚΑ

Image
Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου διαψεύδει τον Διοικητή του ΙΚΑ
 clock 11:36 | 04/03/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

"Ούτε επιστολή μας έχει στείλει για να γίνει σύσκεψη για το ΙΚΑ στην Αγίου Μηνά, ούτε έχουμε ποτέ ζητήσει να κλείσει το ΙΚΑ στη Ν. Αλικαρνασσό", απαντά η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου στον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο και στα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη.

Η ανακοίνωση - απάντηση του ΕΚΗ στον Διοικητή:

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου διαψεύδει το Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος χθες το μεσημέρι σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη, δήλωσε ότι έχει αποσταλεί επιστολή στους φορείς του Ηρακλείου, συμπεριλαμβανομένου και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, προκειμένου να συγκληθεί σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχει ο ίδιος, με αντικείμενο το κλείσιμο ή όχι του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ του Αγίου Μηνά, όπως επίσης ρητά διαψεύδει, ότι οι φορείς του Ηρακλείου ζητούν το κλείσιμο του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ στην Νέα Αλικαρνασσό και μεταφορά των Υπηρεσιών του στο Υποκατάστημα του Αγίου Μηνά.

Η πάγια θέση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, είναι η λειτουργία και των τριών Υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στην πόλη του Ηρακλείου, καθώς και η επαναλειτουργία και των υπολοίπων Υποκαταστημάτων που αυθαίρετα έκλεισε η προηγούμενη Κυβέρνηση όπως αυτό των Μοιρών , Χερσονήσου κ.α.

Ο κ. Σπυρόπουλος θα πρέπει να μας απαντήσει:

Πώς είναι δυνατόν τα υπόλοιπα καταστήματα να «σηκώσουν το βάρος» εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και εργοδοτών που εξυπηρετούνται από το υποκατάστημα ΙΚΑ Αγίου Μηνά (γίνεται κατά Μ.Ο γύρω στις 7.000 συναλλαγές το μήνα!!! ενώ για το μήνα Δεκέμβρη ανήλθαν στις 10.000) όταν σήμερα που μιλήσαμε οι ουρές και η ταλαιπωρία του κόσμου στα συγκεκριμένα υποκαταστήματα είναι πολύ μεγάλη,

Πως είναι δυνατόν, να θεωρείται αξιοποίηση ενός ιδιόκτητου πενταόροφου κτιρίου, με την στέγαση του ολιγομελούς Περιφερειακού Διοικητικού Οργάνου του ιδρύματος.

Να σημειωθεί ότι από τις 7.000 συναλλασσόμενους, που πολλοί από αυτούς είναι ηλικιωμένοι, θα αναγκαστούν να αλλάξουν και δύο συγκοινωνίες για την μετακίνηση τους.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με επιστολή του τόσο στον αρμόδιο υπουργό όσο και στον Διοικητή του ΙΚΑ, παραθέτει τις θέσεις του και παράλληλα εκφράζει την επιθυμία του για σύσκεψη των φορέων της πόλης μας, με αντικείμενο την λειτουργία των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ στην πόλη μας.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis