Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Πανηρακλειώτικος ξεσηκωμός για το ΙΚΑ στην Αγίου Μηνά

Image
Πανηρακλειώτικος ξεσηκωμός για το ΙΚΑ στην Αγίου Μηνά
 clock 19:04 | 20/02/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει το θέμα του οριστικού, σύμφωνα με τις πληροφορίες λουκέτου, στα γραφεία του ΙΚΑ στην οδό Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο. Το πρωί πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας, ενώ πολλοί φορείς, έχουν εκδώσει ανακοινώσεις με τις οποίες ζητούν από το νέο υπουργό Δημήτρη Στρατούλη, να συνεχίσει να λειτουργεί το ΙΚΑ και στα ιδιοκτητα γραφεία στο κέντρο του Ηρακλείου.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κριτσωτάκης Μιχάλης και Βαρδάκης Σωκράτης παραβρέθηκαν σήμερα στην κινητοποίηση των εργαζομένων και των φορέων ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Αγίου Μηνά. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν για την επικοινωνία τους με τον αρμόδιο υπουργό κ. Στρατούλη και το «πάγωμα» της απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης για αναστολή λειτουργίας του ιδιόκτητου Υποκαταστήματος του ΙΚΑ Αγίου Μηνά και διαβεβαίωσαν για τη συνέχιση της λειτουργίας του.

Επίσης συζήτησαν με τους εργαζόμενους και τους παρευρισκόμενους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του ΙΚΑ, την υποστελέχωσή τους και την ανάγκη καλύτερης εξυπηρέτησης του πολίτη. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκαν πως θα μεταφέρουν στον αρμόδιο Υπουργό τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των εργαζομένων και πως μέλημα της κυβέρνησης αποτελεί η καλύτερη λειτουργία του δημόσιου τομέα με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, Χρήστος Κατσώτης και Διαμάντω Μανωλάκου  κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή της Ένωσης Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ανατολικής Κρήτης με την οποία ζητείται να μην υλοποιηθεί η απόφαση του Δ.Σ. της Διοίκησης του ΙΚΑ για την αναστολή της λειτουργία του Ιδιόκτητου Υποκαταστήματος ΙΚΑ Αγ. Μηνά. 

 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis