Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γαλάζιος... "Μυστικός Δείπνος" για την επόμενη ημέρα της ΝΔ

Image
Γαλάζιος... "Μυστικός Δείπνος" για την επόμενη ημέρα της ΝΔ
 clock 13:21 | 12/02/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Δείπνο σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία φέρεται να ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία στο πλαίσιο των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει για την «επόμενη ημέρα» στην αξιωματική αντιπολίτευση, την ώρα που ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς ταξίδευε για Βρυξέλλες.

Το «παρών», σύμφωνα με την «Καθημερινή», έδωσαν η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, οι επίσης πρώην υπουργοί Νίκος Δένδιας, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι συζήτησαν για το τι μέλλει γενέσθαι στη ΝΔ, αλλά απέφυγε περαιτέρω σχόλια, λέγοντας «τα εν οίκω μη εν Δήμω» και παρέπεμψε για τη συνέχεια στην επικείμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει οριστεί για την προσεχή Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis