Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Το μικροσκοπικό μαγιό της Μέγκαν Φοξ (φώτο)

Image
Το μικροσκοπικό μαγιό της Μέγκαν Φοξ (φώτο)
 clock 10:31 | 22/01/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η 28χρονη ηθοποιός που θεωρείται ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ, αποφάσισε να βάλει το μικροσκοπικό της μπικίνι και να «κάψει» την παραλία, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το μαγιό μας άφηνε… ελάχιστα στη φαντασία.

Με γυμνασμένο σώμα και εκπληκτικές αναλογίες, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στη Χαβάη, ενώ απέφυγε στο… τσακ το hot «ατύχημα», αφού το κάτω μέρος του μπικίνι της με το βάρος του νερού… υποχώρησε.

Αποτέλεσμα; Να αποκαλυφθεί το τατουάζ που έχει «χτυπήσει» στο επίμαχο σημείο, με το μικρό όνομα του συζύγου της, Μπράϊαν Όστιν Γκριν.

Το ζευγάρι όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτορεπορτάζ, αποφάσισε να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί, με τον 41χρονο ηθοποιό να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός με την Μέγκαν, βοηθώντας την τόσο μέσα όσο και έξω από τη θάλασσα.

Να υπενθυμίσουμε, πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2004, και έχουν αποκτήσει δυο αγοράκια. Τον 2 ετών Νόα Σάνον, και τον 11 μηνών Μπόντι Ράνσομ. Το 2010 μάλιστα, επισφράγισαν την αγάπη τους, με έναν ρομαντικό γάμο στην Χαβάη.

 

star.gr

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis