Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κλείνει το ιστορικό κτήριο του ΙΚΑ στον Άγιο Μηνά

Image
Κλείνει το ιστορικό κτήριο του ΙΚΑ στον Άγιο Μηνά
 clock 16:19 | 03/10/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Με τους εργαζόμενους και την προϊσταμένη του καταστήματος του ΙΚΑ συναντήθηκαν χθες εκπρόσωποι σωματείων του Ηρακλείου και στην διάρκειά της, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι κλείνει το ιστορικό, ιδιόκτητο κτίριο του ΙΚΑ στον Άγιο Μηνά.

Αυτή η εξέλιξη - όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση - θα οδηγήσει στην παραπέρα υποβάθμιση των υπηρεσιών των ασφαλισμένων. Χιλιάδες ασφαλισμένοι, κάτοικοι του Ηρακλείου, θα αναγκαστούν να μετακινούνται για να εξυπηρετηθούν από τα καταστήματα της Αλικαρνασσού και του Εσταυρωμένου.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή είναι συνέχεια της πολιτικής της ΕΕ και της συγκυβέρνησης που έχει στόχο την παραπέρα συρρίκνωση των παροχών κοινωνικής ασφάλισης, υγείας και πρόνοιας, την υποβάθμιση των υπηρεσιών τους.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου, το Σωματείο Εκπαιδευτικών Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Ηρακλείου “Γαλάτεια Καζαντζάκη” και  η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου, καλούν όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, την Ένωση Εργαζομένων ΙΚΑ Ανατολικής Κρήτης, να πάρουν άμεσα θέση για την εξέλιξη αυτή και να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 7/10, στις 10.00 π.μ., έξω από το κατάστημα ΙΚΑ του Αγ. Μηνά.​

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis