Skip to main content
ΓΥΝΑΙΚΑ

Έρευνα: Τι δεν σκέφτονται οι άνδρες όταν κάνουν σεξ

Image
Έρευνα: Τι δεν σκέφτονται οι άνδρες όταν κάνουν σεξ
 clock 21:49 | 18/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Πέντε σκέψεις που δεν περνούν από το μυαλό των αντρών κατά τη σεξουαλική συνεύρεση... Μπορείς να χαλαρώσεις τώρα!

1. Αν ξυρίστηκες σήμερα. Εκτός κι αν πάσχεις από αυξημένη τριχοφυΐα και είσαι γεμάτη τρίχες σε όλο σου το σώμα, ο καλός σου δεν θα καταλάβει αν σήμερα δεν ξυρίστηςκες. Μπορεί για τις γυναίκες να είναι ανασταλτικός παράγοντας για να κάνεις σεξ για τους άντρες, όμως οι τρίχες... είναι τρίχες! Θα καταλάβει αν είσαι αξύριστη στη μοναδική περίπτωση που εκείνος έχει ξυρίσει πόδια χέρια καλύτερα από σένα!

2. Οποιονδήποτε ήχο που κάνει το σώμα σου ή το σώμα σας. Οι περίεργοι ήχοι κατά τη διάρκεια του σεξ είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εξαιτίας μάλιστα της ανατομίας της γυναίκας είναι κάτι που πολλές φορές δεν μπορείς να αποφύγεις. Το να σταματήσεις το σεξ και να προσπαθήσεις να απολογηθείς. Περιττό! Του έχει ξανασυμβεί.

3. Aν κάνεις φασαρία ή όχι. Κατά πάσα πιθανότητα ο παρτενέρ σου δεν ακούει πόσο δυνατά φωνάζεις εκτός και αν έχεις κολλήσει το στόμα σου στο αυτί του. Όπως επίσης και δεν τον πειράζει αν είσαι σιωπηλή τη στιγμή της κορύφωσης ή κατά τη διάρκεια. Άλλωστε κανείς άντρας δεν απολαμβάνει να ακούει σε επανάληψη το "το σεξ μαζί σου είναι τέλειο, τέλειο, τέλειο".

4. Δεν βλέπει οποιαδήποτε αμήχανη γκριμάτσα κάνεις. Ας πούμε πως τη στιγμή της κορύφωσης κάνεις μια φατσούλα που δεν είναι και πολύ κολακευτική. Η στιγμή είναι τόσο έντονη που δεν θα τον χαλάσει ούτε θα καταλάβει ότι δεν είσαι και τόσο γοητευτική. Άλλωστε και αυτός κάνει γκριμάτσες και μάλιστα πιο εκφραστικές!

5. Αν το μαλλιά σου είναι ανακατωμένα. Πίστεψτέ το ή όχι οι άντρες τη στιγμή του σεξ δεν νοιάζονται -μάλλον δεν βλέπουν- αν είσαι η ωραιότερη του κόσμου ή όχι. Δηλαδή η φράση, "πω, πω το μαλλί της είναι άλουστο και ανακατεμένο" δεν πέρασε από το μυαλό κανενός άντρα ποτέ!

Πηγή: queen.gr

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis