Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατσικάρης: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»

Image
Κατσικάρης: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου»
 clock 11:55 | 08/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

O Φώτης Κατσικάρης στη συνέντευξη του μετά τον αγώνα με τη Σερβία και την ήττα- αποκλεισμό από τους 8 του Μουντομπάσκετ, μίλησε για την άσχημη εμφάνιση της Εθνικής και το εξαιρετικό παιχνίδι των αντιπάλων, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκαναν οι παίκτες του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς παίξαμε το χειρότερο παιχνίδι μας. Η Σερβία από το τζάμπολ μάς κέρδισε πνευματικά, πριν μπούμε σε τακτικές λεπτομέρειες. Ήταν απαράδεκτος ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι στο ξεκίνημα και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε γιατί οι αντίπαλοι έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Έκαναν πολύ καλή δουλειά και μας τιμώρησαν σε κάθε ευκαιρία. Ο Μπουρούσης δεν είχε την ενέργεια για να βοηθήσει από την αρχή μέχρι το τέλος. . Συγχαίρω τη Σερβία, ήταν πολύ καλύτεροι από μας και τους εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια».

Κάνοντας έναν απολογισμό της πορείας: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ξέρουμε καλά το σύστημα της διοργάνωσης, παίξαμε πολύ καλά στην πρώτη φάση, αλλά το νοκ άουτ ήμασταν κακοί. Αξίζαμε κάτι παραπάνω σε αυτή τη διοργάνωση. Περίμενα να παλέψουμε περισσότερο».

Για το πού αποδίδει την κακή εμφάνιση: «Δεν έγινε επίτηδες. Τα παιδιά το ήθελαν περισσότερο από τον καθέναν. Δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Τα παιδιά είναι πολύ απογοητευμένα, όχι μόνο για την ήττα, αλλά για το πώς παίξαμε. Δεν παίξαμε όπως ξέρουμε και αυτό πονά περισσότερο. Δυστυχώς πολύς κόσμος ήρθε να μας δει από την Ελλάδα, μας έβλεπαν από την τηλεόραση και θέλαμε να δείξουμε μια ομάδα με χαρακτήρα και καλό μπάσκετ, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής: «Αυτά θα τα δούμε με ηρεμία, όταν επιστρέψουμε. Το σίγουρο είναι πως το ελληνικό μπάσκετ είναι περήφανο και θα έχει συνέχεια σε υψηλό επίπεδο, είτε είναι ενδέκατη σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, είτε δεν πάει καθόλου. Είμαστε μια μικρή χώρα, αλλά θα έρθουν και οι επιτυχίες. Ξέρουμε ο κόσμος έχει απαιτήσεις, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να συνεχίσουμε τη δουλειά».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis