Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατσικάρης: «Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία»

Image
Κατσικάρης: «Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία»
 clock 11:05 | 27/08/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

H Εθνική ομάδα μπάσκετ αναχώρησε για την Ισπανία όπου θα πραγματοποιηθεί το  Μουντομπάσκετ. Ο τεχνικός της Εθνικής, Φώτης Κατσικάρης, στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της Ελλάδας για Ισπανία, τόνισε ότι πιστεύει πολύ σε αυτή την ομάδα συμπληρώνοντας ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία. Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε μέλος της ομάδας και κάθε Έλληνας θα ήθελε να γυρίσουμε με κάτι από το τουρνουά αυτό. Το θέλουμε και γι αυτό δουλεύουμε και ευχόμαστε να το πετύχουμε. Ξέρουμε ότι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πιστεύω όμως πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα πραγματικά. Πιστεύω ότι θα παλέψει. Αν είναι να χάσει θα χάσει αλλά μόνο αν ο αντίπαλος είναι πολύ καλύτερος και πάντα δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός ο οποίος νωρίτερα είχε σταθεί πολύ στο καλό κλίμα και τη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

«Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα και αισιοδοξία η οποία πηγάζει από την προετοιμασία που κάναμε και την ετοιμότητα της ομάδας. Βέβαια υπάρχει υπερηφάνεια την οποία νιώθει κάθε μέλος της αποστολής της Εθνικής», τόνισε και κατέληξε…

«Το κλίμα πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο Εθνικής ομάδας. Υπάρχουν στο μπάσκετ αλλά και το ποδόσφαιρο ομάδες με ονόματα, στις οποίες όμως δεν καταφέρνεις να φτιάξεις ένα κλίμα. Είναι αλήθεια ότι φέτος υπάρχει ένα κλίμα, πολύ όμορφο, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Κάθε παίκτης και μέλος του προπονητικού τιμ είχε έναν σκοπό μόνο, κάθε ημέρα να δίνουμε το καλύτερο σε αγωνιστικό επίπεδο και να προετοιμάσουμε την ομάδα κατάλληλα για να είναι ανταγωνιστική σε αυτή τη διοργάνωση».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis