Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η γυναίκα με το μούσι (φωτογραφίες)

Image
Η γυναίκα με το μούσι (φωτογραφίες)
 clock 17:50 | 07/08/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Το πορτραίτο μιας βρετανίδας εμφανίστηκε σε έκθεση φωτογραφίας μόνο που η κοπέλα, είχε μούσι. Η Harnaam Kaur είναι η μοναδική γυναίκα που εμφανίζεται σε αυτή την έκθεση που είναι αφιερωμένη στο μούσι. Οι υπόλοιποι 59 είναι όλοι άνδρες. Και φυσικά ξεχωρίζει...
Η 23χρονη, έκανε αυτή την συμβολική κίνηση για να απαντήσει στους επικριτές της επειδή έχει αφήσει μούσι εδώ και 7 χρόνια.

Είναι από το Μπερκσάιρ και από τα 16 της έχει αφήσει μούσι το οποίο είναι αποτέλεσμα του συνδρόμου των πολυκυστικών ωοθηκών με το οποίο ε΄χει διαγνωσθεί.

Η 23χρονη όταν ξύρισε το πρόσωπό της. 

Η Kaur είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις όταν ήταν έφηβη για την εμφάνισή της. Οι συμμαθητές της την κορόϊδευαν και εκείνη για να αποφύγει όλα αυτά έκανε τα πάντα για να μην φαίνονται οι τρίχες στο πρόσωπό της. Αποτρίχωση με κερί, ξύρισμα, τα πάντα!

Οταν όμως βαπτίσθηκε Σιχ, που η θρησκεία τους απαγορεύει να κόβεις τις τρίχες στο σώμα σου, αποφάσισε να αγαπήσει το σώμα της όπως είναι, αναφέρει το newsit.gr


"Στην αρχή το έκανα για θρησκευτικούς λόγους, όμως σιγά - σιγά το έκανα και για προσωπικούς", λέει η ίδια.

Η έκθεση "Project 60" γίνεται για συμβολικούς λόγους από μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που σκοπό έχει να ενημερώσει για τον καρκίνο του δέρματος. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis