Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αλέκα Παπαρήγα ανέλυσε τη συντριβή της Βραζιλίας στη Βουλή - "Τι ήταν αυτό ρε παιδιά;"

Image
Η Αλέκα Παπαρήγα ανέλυσε τη συντριβή της Βραζιλίας στη Βουλή - "Τι ήταν αυτό ρε παιδιά;"
 clock 21:25 | 09/07/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Είναι γνωστό ότι η Αλέκα Παπαρήγα είναι μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου και δεν χάνει αγώνα για αγώνα. Σήμερα λοιπόν βάλθηκε να αποδείξει για ακόμα μια φορά την αγάπη της για την μπάλα.

Μιλώντας σε πηγαδάκι στο περιστύλιο της Βουλής έκανε ανάλυση του χθεσινοβραδινού ημιτελικού μεταξύ Βραζιλίας και Γερμανίας προβλέποντας μάλιστα τον τελικό του Μουντιάλ: «Τι πράγμα ήταν αυτό ρε παιδιά;» είπε η κυρία Παπαρήγα στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και συνέχισε :«Άφησα για πέντε λεπτά την τηλεόραση και το 2-0 έγινε 5-0».

Σύμφωνα με την Αλέκα Παπαρήγα το μυστικό του χθεσινού αγώνα ήταν η ομοιογένεια. Όπως υποστήριξε η ενδεκάδα της Εθνικής Γερμανίας ήταν ο βασικός κορμός της Μπάγερν Μονάχου ενώ στη Βραζιλία οι παίκτες μαζεύτηκαν από τα πέρατα του κόσμου, δέκα ημέρες πριν από τους αγώνες. «Δεν δένουν έτσι οι ομάδες» είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας προέβλεψε ότι σήμερα η Ολλανδία θα περάσει την Αργεντινή και ο τελικός της Κυριακής θα έχει καθαρά ευρωπαϊκό χαρακτήρα.

Όταν μάλιστα κάποιος προσπάθησε να ψελλίσει κάτι για τον Μέσι η Αλέκα έδειξε ότι δεν σηκώνει αμφισβήτηση της ανάλυσης της και απάντησε αποστομωτικά: «Ε, είσαι άσχετος από μπάλα».

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα: Νόθα η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την ανάλυση ήρθε η επίθεση, καθώς, η επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ εκφράστηκε με σκληρά λόγια κατά του Αλέξη Τσίπρα και την πρότασή του για δημοψήφισμα, αναφέρει το iefimerida. 

«Δεν δεχόμαστε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί το ερώτημα που θέτει είναι νόθο» επισήμανε η κυρία Παπαρήγα και συνέχισε λέγοντας «Εμείς επιμένουμε στο δικό μας δημοψήφισμα. Αν συμφωνούσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν σαν να δεχόμασταν όλη την πολιτική της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας από τη δεκαετία του 1990».

«Δεν μας εκφράζουν οι εναλλακτικές πολιτικές λύσεις» σημείωσε με νόημα η πρώην γγ του ΚΚΕ.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis