Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βύντρα: «Αν τρώγαμε εμείς πέντε να δω τι θα γινόταν...»

Image
Βύντρα: «Αν τρώγαμε εμείς πέντε να δω τι θα γινόταν...»
 clock 01:13 | 17/06/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Λουκάς Βύντρα σε ερώτηση που δέχθηκε από Έλληνες δημοσιογράφους, σχετικά με την αντίδραση των Ισπανών και του Ισπανικού τύπου για τη βαριά ήττα της εθνικής ομάδας της χώρας από την Ολλανδία, είπε πως «Αν τρώγαμε εμείς πέντε να δω τι θα γινόταν», ενώ επεσήμανε ότι το κλίμα στην ομάδα παραμένει αρκετά καλό. Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν υπάρχει λόγος να μην είμαστε καλά. Το παιχνίδι δεν πήγε όπως θέλαμε. Κοιτάμε το επόμενο ματς και πιστεύω οτι θα είμαστε πολύ καλά. Συνεχίζουμε να έχουμε καλή αμυντική λειτουργία. Τα γκολ μπαίνουν από λάθη και θα κοιτάξουμε να μην τα επαναλάβουμε».
«Δεν βρίσκω λόγο να μην έχουμε αυτοπεποίθηση, στο Μουντιάλ είμαστε. Ελπίζω αυτό να βγει και στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με την Ιαπωνία: «Δεν θα σταθώ σε κάποιον παίκτη συγκεκριμένα. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή ομάδα και θα παίξουμε σύμφωνα με τα όσα μας πει ο προπονητής μας.Δεν είμαστε αργή ομάδα. Πιστεύω ότι μπορεί να τρέξει η ομάδα και ότι θα τρέξει».

Ο Παναγιώτης Γλύκος επίσης σε δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευσή του που λόγω της φλεγμονής στο μάτι του, που τον ταλαιπωρεί δεν μπορεί να βοηθήσει την Εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό που περνάω. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ατυχία αυτή δεν ήταν στο πρόγραμμα. Θέλω να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα. Βλέπω κάθε μέρα την προπόνηση για να νιώσω καλύτερα. Θα κάνω αυτό που ζήτησε ο γιατρός και ελπίζω να πάνε όλα καλύτερα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής :«Είναι θέμα προπονητή... Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν ακολουθούμε πάντα την ίδια τακτική. Δεδομένα θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θεωρώ ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο καθοριστικό, γιατί αν δεν κερδίσουμε την Ιαπωνία με την Ακτή Ελεφαντοστού θα είναι αδιάφορο το παιχνίδι».

Για την αυτοπεποίθηση της ομάδας: «Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από τα θετικά αποτελέσματα και θα δουλέψουμε για αυτό. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί και όχι τόσο φοβισμένοι όπως στο ξεκίνημα με την Κολομβία. Από αυτό το ματς πρέπει να ξεχάσουμε τα τρία γκολ, γιατί αμυντικά δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Επιθετικά πρέπει να φανούμε πιο επικίνδυνοι και να κάνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε γκολ. Θέλω να κρατήσω, μετά το γκολ που δεχθήκαμε, την καλή μας λειτουργία».

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis