Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Εικαστική έκθεση στο Π. Κ. Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι

Image
Εικαστική έκθεση στο Π. Κ. Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι
 clock 14:19 | 10/06/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου οργανώνουν την  1η έκθεση ζωγραφικής, ψηφιδωτού, διακόσμησης και φωτογραφίας.

Τα εκθέματα που θα παρουσιαστούν δημιουργήθηκαν από εκπαιδευομένους των αντίστοιχων τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου Ιανουαρίου – Ιουνίου 2014. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:30 μ. μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού  Κέντρου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι Δήμου Μαλεβιζίου, ενώ θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα και ώρα 22:00 μ. μ.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν σχετική αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα ενηλίκων επιλέγοντας εκείνα της αρεσκείας τους από τα 70 στο σύνολο προσφερόμενα προγράμματα. Τα προγράμματα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η υποβολή φωτοαντίγραφου (φωτοτυπία) του Δελτίου Ταυτότητας, το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν στην έκθεση, όσοι θελήσουν να καταθέσουν αίτηση τότε  και η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία θα διατίθεται στον χώρο της έκθεσης.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis