Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι επισκέψεις της υποψήφιας Δημάρχου Γαύδου Σοφίας Τσιριντάνη

Image
Οι επισκέψεις της υποψήφιας Δημάρχου Γαύδου Σοφίας Τσιριντάνη
 clock 11:54 | 13/05/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Τη Διεύθυνση Δασών Χανίων, τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Γαύδου Σοφία Τσιριντάνη προκειμένου να συζητήσει μια σειρά από θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή προοπτική του ακριτικού νησιού.

Στη Διεύθυνση Δασών, η κα Τσιριντάνη επεσήμανε την ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος της Γαύδου, κάνοντας ιδιαίτερα αναφορά στον κέδρο.

Με δεδομένο ότι αρκετά από τα θέματα αφορούν και την Αρχαιολογία, τονίσθηκε η ανάγκη πραγματοποίησης κοινής σύσκεψης μεταξύ των δύο Υπηρεσιών και εκπροσώπων του Δήμου Γαύδου προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, η κα Τσιριντάνη ζήτησε να επισκέπτεται κτηνίατρος τη Γαύδο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στο Μ.Α.Ι.Χ., η υποψήφια δήμαρχος τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια συνεργασίας.

Μάλιστα, στη συνάντηση επισημάνθηκε, από την πλευρά του Ινστιτούτου, ότι υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ενός Μόνιμου Παρατητηρίου στη Γαύδο από το Μ.Α.Ι.Χ. για θέματα του πρωτογενή και τριτογενή τομέα καθώς και η δημιουργία Μουσείου Μελισσοκομίας - Βοτανικού Μουσείου για την ανάδειξη των βοτάνων του νησιού.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis