Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκίνησε τους φιλάθλους της Σέλτικ ο Γιώργος Σαμαράς (video)

Image
Συγκίνησε τους φιλάθλους της Σέλτικ ο Γιώργος Σαμαράς (video)
 clock 11:58 | 12/05/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Γιώργος Σαμαράς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Σέλτικ και στο αντίο του στους πρωταθλητές Σκωτίας αποφάσισε να κάνει ξεχωριστή την ημέρα ενός μικρού φίλου της ομάδας με ειδικές ανάγκες.

Ο μικρός Τζέι ήταν στην πρώτη σειρά των πανηγυρισμών και είδε αρχικά τον προπονητή της ομάδας, Νιλ Λένον, να του δίνει το μετάλλιο του πωταθλητή και στη συνέχεια ο Σαμαράς τον πήρε στην αγκαλιά του και μαζί έκαναν τον γύρω του θριάμβου με τον Τζέι να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Ο Σαμαράς σκόραρε με πέναλτι στο χτεσινό 3-1 της Σέλτικ επί της Νταντί (το 74ο γκολ του σε 249 επίσημες συμμετοχές), για την τελευταία αγωνιστική του σκοτσέζικου πρωταθλήματος το οποίο κατέκτησαν οι «Κέλτες» για 45η φορά στην ιστορία τους.

«Είμαι λυπημένος που μετά από επτά σεζόν φεύγω από αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Η Σέλτικ δεν μου έκανε ποτέ πρόταση ν' ανανεώσω τη συνεργασία μας. Περίμενα μέχρι το τέλος για μία προσφορά, αλλά δεν ήρθε ποτέ», δήλωσε με παράπονο ο 29χρονος Ελληνας διεθνής επιθετικός που, αφού τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με άλλη ομάδα, κατέληξε: «Είχα συζητήσει με τον προπονητή και ήθελε να μείνω. Ομως ούτε εγώ ούτε ο προπονητής είμαστε εκείνοι που παίρνουμε τις αποφάσεις. Πρόκειται για απόφαση του (σ.σ. εκτελεστικού διευθυντή) Λόουγουελ». δήλωσε ο Έλληνας άσσος

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis