Skip to main content
ΕΚΛΟΓΕΣ

Στην Κρήτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης

Image
Στην Κρήτη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης
 clock 11:17 | 22/04/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Η Κρήτη είναι, μετά τα Κύθηρα και τα Ιωάννινα, ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Κρίτωνα Αρσένη στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις ευρωεκλογές, ως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου:

"Ο Κρίτων Αρσένης βρίσκεται στην Κρήτη για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα στο πλάι του Κινήματος εναντίον στην καταστροφή των χημικών της Συρίας και απέναντι στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου των Χανίων, μαζί με τους πολίτες που θέλουν να προστατεύσουν από τις πολυεθνικές τις παραδοσιακές αγροτικές ποικιλίες και τις παραλίες από το τσιμέντο των εργολάβων.  

Σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Σπήλι Ρεθύμνου. Στις 5.45 μ.μ. θα συναντηθεί με ομάδες πολιτών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ρεθύμνου σε περιβαλλοντικά θέματα, αλληλέγγυο εμπόριο, βιοκαλλιέργειες και στην κινητοποίηση για τα χημικά. Στις 9 μ.μ. θα βρίσκεται στα Χανιά για την ομιλία  του Αλέξη Τσίπρα.

Αύριο, Τετάρτη, στις 9 το πρωί, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο των Χανίων προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή του στην προγραμματιζόμενη από το ΤΑΙΠΕΔ πώληση του κερδοφόρου αεροδρομίου και να αναφερθεί στην ερώτηση που κατέθεσε στον επίτροπο Όλι Ρεν, επισημαίνοντας ότι η ιδιωτικοποίηση του «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» θα στερήσει από το δημόσιο ταμείο κέρδη που υπερβαίνουν ετησίως τα 10 εκ. ευρώ την ίδια ώρα που η κυβέρνηση θα χαρίσει στον ιδιώτη και νέο ιδιοκτήτη, ευρωπαϊκή χρηματοδότηση που ξεπερνά τα 110 εκατ. ευρώ, παρέχοντάς του αδικαιολόγητο πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων αεροδρομίων της χώρας, παραβιάζοντας τον ευρωπαϊκό Κανονισμό.

Στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης θα βρίσκεται στο Ηράκλειο με μέλη ομάδων πολιτών.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis