Skip to main content
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το "παιδομάζωμα" της Χρυσής Αυγής (φωτογραφίες)

Image
Το "παιδομάζωμα" της Χρυσής Αυγής (φωτογραφίες)
 clock 09:43 | 06/04/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ανήλικα παιδιά ποζάρουν με την περιβολή της Χρυσής Αυγής, έφηβοι που παρακολουθούν τη διάπλαση του .. μίσους και χαιρετούν ναζιστικά, ακόμη και βρέφη που φορούν φορμάκια με το έμβλημα της Χ.Α.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής και αναδημοσιεύει το enikos.gr οι φωτογραφίες από παιδιά μελών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στους υπολογιστές στελεχών της οργάνωσης. 
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τα στελέχη της Χ.Α. είχαν οργανώσει κανονικό .. παιδομάζωμα, ποτίζοντας από νωρίς τα παιδιά τους με την "ιδεολογία" του ναζισμού κι ελπίζοντας να βγάλουν επόμενες γενιές .. χιτλερίσκων . 


Η πλειονότητα του νέου υλικού έχει προκύψει από τις έρευνες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα κινητά τηλέφωνα των προφυλακισμένων πυρηναρχών της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη και Γιάννη Καζαντζόγλου. 

Η εφημερίδα σημειώνει ότι η τοπική οργάνωση είχε αναλάβει να κρατάει αρχείο με όλες τις εκδηλώσεις, όπως και να δημιουργήσει την πιο «σκληροπυρηνική» ομάδα ταγμάτων εφόδου που δρούσε και σε άλλες περιοχές. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. στον υπολογιστή που χρησιμοποιούσε ο Γιώργος Πατέλης και η σύζυγός του βρέθηκαν συνολικά 13.928 φωτογραφίες και 868 αρχεία βίντεο. 

Οι κάτοχοί τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είχαν επιχειρήσει να διαγράψουν 137 φωτογραφίες που «καίνε», αλλά οι αστυνομικοί τις ανέκτησαν από τα ψηφιακά τους ίχνη.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis