Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση στην 7η ΔΥΠΕ Κρήτης για την ανέγερση Ιατρείου στην Ψαρή Φοράδα

Image
Συνάντηση στην 7η ΔΥΠΕ Κρήτης για την ανέγερση Ιατρείου στην Ψαρή Φοράδα
 clock 15:57 | 26/03/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Αντώνη Γρηγοράκη επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας, ο Δήμαρχος της Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλαμίου κ. Μανόλης  Χρηστάκης, ο εφημέριος πατήρ Νικόλαος και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμίου κα Ευαγγελία Δασκαλάκη.

Κύριο θέμα που απασχόλησε στη συνάντηση ήταν η ανέγερση Περιφερειακού Ιατρείου στην Ψαρή Φοράδα και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Υγείας στην περιοχή.

Για την υλοποίηση του έργου θα παρεχωρήθη κατά χρήση και με απόφαση του εκκλησιαστικού Συμβουλίου και της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου & Βιάννου  οικόπεδο 270 τ.μ.

Μετά την παραχώρηση αυτή και την ολοκλήρωση της, κύριο μέλημα της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης,  όπως δεσμεύθηκε ο Διοικητής της Αντώνης Γρηγοράκης αποτελεί η ένταξη του έργου ανέγερσης του κτηρίου Π.Ι. Ψαρής Φοράδας και η υλοποίηση του μέσω ΕΣΠΑ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης ενημερώθηκε επίσης αναλυτικά από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ανδρέα για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει στην ευρύτερη περιοχή το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου & Βιάννου, την υλοποίηση και παροχή των οποίων  υποστηρίζει και συμβάλλει η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης από την έναρξη του, με την προσφορά και παροχή σε φάρμακα, αναλώσιμα υλικά και υπηρεσίες. Προσφορά στην οποία αναφέρθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, εκφράζοντας την βεβαιότητα συνέχισης κι ανάπτυξή της, ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κ. Αντώνη Γρηγοράκη. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis