Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Εγκαινιάζεται αύριο η Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού Καλεσών

Image
Εγκαινιάζεται αύριο η Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού Καλεσών
 clock 11:21 | 26/03/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Εκδήλωση εγκαινίων της «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΛΕΣΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ», στο χώρο του Βιολογικού Σταθμού Καλεσών στη νέα οδό προς Κρουσσώνα θα πραγματοποιηθεί στις 27-03-2014 στις 13.00μ.μ

Τα εγκαίνια της Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού Καλλεσίων, θα γίνουν στη θέση Καλλεσανός Λαγγός (λίγο μετά τις αποθήκες της Χαλκιαδάκης Α.Ε., στο δρόμο Γαζίου - Κρουσώνα).

Μετά από δημόσιο-διεθνή διαγωνισμό, επιλέχθηκε η ανάδοχος εταιρία DIALYNAS S.A. για την προμήθεια και εγκατάσταση των προκατασκευασμένων (κόμπακτ) συστημάτων καθαρισμού λυμάτων, τύπου προσκολλημένης βιομάζας χαμηλής φόρτισης (Packed Bed-textile-Filters) και επεξεργασία σε τεχνητό υγροβιότοπο. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σε μερικούς μήνες, εντός του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, μετά από άριστη συνεργασία με τη ΔΕΥΑ και το Δήμο Μαλεβιζίου.

Το AdvanTeX® είναι ένας οικολογικός τριτοβάθμιος βιολογικός καθαρισμός για κατοικίες, ξενοδοχεία και οικισμούς, που λειτουργεί για δέκα χρόνια περίπου στην Ελλάδα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα

  • Τριτοβάθμια εκροή (BOD5 και S.S.<10 ppm).
  • Χωρίς οσμές και θόρυβο.
  • Χωρίς παραγωγή λυματολάσπης.
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
  • Ελάχιστες απαιτήσεις για λειτουργία-συντήρηση.
  • Έχει διάρκεια ζωής πολλές δεκαετίες χωρίς αλλαγή πληρωτικού υλικού. 

Το σύστημα ΕΕΛ Καλεσσών έχει 10 χρόνια πλήρη εγγύηση και οκτώ (8) χρόνια λειτουργία-συντήρηση από την εταιρεία μας με κόστος ενέργειας και συντήρησης <7 ευρώ ανά κάτοικο και έτος.

Η εταιρεία  αντιπροσωπεύει στην Ευρώπη (regional distributors) την Orenco Systems® Incorporated (USA), με υψηλής ποιότητας καινοτόμα-επώνυμα προϊόντα σε θέματα διαχείρισης λυμάτων, με πολυετή εγγύηση και τεχνική υποστήριξη. Η καλαίσθητη εμφάνιση και η υψηλή ποιότητα των έργων, όπως των Καλεσών, μας έχει καθιερώσει στην OSI (USA), μεταξύ των καλύτερων αντιπροσώπων σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis